36+6 vagyok, és kb 5-6 napja a babám meg sem áll a feszegetésben, kidugdosásban. Hasonló korú kismamák, nektek is?
Figyelt kérdés
Pedig úgy olvastam,ilyenkor már kevés a helyük,ezért kevesebbet mozognak. Hát nekem sosem mozgott ennyit,mint most. Erre kelek-fekszek, napközben ha felállok akkor is rögtön rákezd. 3100 gramm a becsült súlya.2012. nov. 20. 08:06
1/5 A kérdező kommentje:
És többször is érzem naponta,hogy szinte fesziti az egész méhemet. Egyszerre a kezével meg a lábaival,mintha ki akarná szakitani magát bentről. :) Amúgy ettől megrepedhet a magzatburok?
2012. nov. 20. 08:09
2/5 anonim válasza:
Szia!Nekem is ezt csinálta a 34. héttől.nekem megrepedt a burok,de nem állíthatom hogy attól!
3/5 anonim válasza:
Nem, ettől nem reped meg a burok, mert a víz igen gyorsan képes "átáramlani" a szabad helyre.
Ha kívülről kap ütést a has vagy nagy nyomás éri, akkor inkább lehetséges, de ehhez is minimum egy baleset kell, egy egyszerű "hasrapacsi" kevés.
És vannak aktívabb babák.
Egyik gyerekem még a 41. héten is képes volt nagyokat mozogni, szóval ne aggódj. :o)
4/5 anonim válasza:
Szia!Én is pont ma vagyok 36+6 és az én kisbabám detto,mondjuk ő mindig is ilyen volt,de én is azt olvastam,hogy a vége felé kevésbé aktívak.Ő is ellentmond ennek,sőőt...sok elintéznivalója van még odabent,egész nap "megy". :)
5/5 A kérdező kommentje:
Oké, akkor ezek szerint csak túl van pörögve. :)
2012. nov. 20. 13:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!