Ebbe a tré anyagi helyzetbe honnan vegyek ruhákat?
Figyelt kérdés
Két kislányom után most egy kisfiú érkezik hozzánk:) aminek nagyon örülünk. De az összes babaruha lányos. Ismerős sem tud kölcsönadni. Havi kb. ezer frintot tudnák ruhára költeni. Ti hogyan csinálnátok? Most lassan már 16 hetes terhes vagyok.
Amik kellenek, mire megszületik a fiam:
-ruhák
-ruhapelus
-libero
-És majd amit a gyógyszertárban kell kiváltani. Tápszer nem fog kelleni(remélem)
2012. nov. 18. 15:41
21/23 anonim válasza:
vatera, 1ft-os aukció, nincs minimálár, és le tudod szűrni hogy a környéketeken van-e eladó, így megspórolod a postaköltséget, komplett ruhacsomagokat nézz, ha mégis postázós, 38db-os ruhacsomag 2800Ft-ért elkel, ha 1600Ft a súlya miatt a postaköltség, akkor is 4400Ft-ért van egy komplett 3hónapra elég méreted (body, pulcsik, nadrág, harisnya, minden), de minap 800Ft-ért vettem ott 5fölsőt, nincs postaköltség, tehát 160Ft volt darabja. Pelenkát pedig pelenkaboltban érdemes, jóval olcsóbb mint a libero. Ha minden part szakad, védőnőnél nálunk ki van téve doboz ruha, abban is szét lehet nézni.
22/23 anonim válasza:
Én az eleje óta havi 2-3 ezret hagytam pluszban a számlámon és szintén Vateráztam.
Majdnem az összes ruhája 1Ft-os aukció volt! Nekem még postaköltséggel együtt is megérte! :)
23/23 A kérdező kommentje:
Köszi. A védőnőnél nincs kirakva sajnos ruha.
2012. nov. 22. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!