32 hetes kismamik! Hogy álltok a készülődéssel? Korai még kimosni a ruhákat?
Szerintem nem!
Valahogy én is ilyenkor kezdtem!:)
32 hetes vagyok, már kimostam, kivasaltam a ruhákat. Benne vannak egy zárt műanyag dobozban. A kiságyat majd a férjem összerakja, amíg a kórházban leszünk (most raktuk el egy hete, eddig a nagyobbik aludt benne, csak ő most kapott újat). Minden cucc megvan egyébként a két nagyobbról.
A kórházi csomaghoz megveszem a dolgokat az elkövetkezendő 1-2 hétben valamikor (betét ilyesmi), és azt is össze akarom tenni a nagytáskába, hogy a 34.hétre minden legyen.
Én már mindennel készen vagyok, ami a szobát illeti. Bútorok ilyesmi. A ruhák még a pelenkázó szekrényben vannak, én csak a 36ik héten állok neki újra kimosni és kivasalni, meg az ágyneműket is!
Akkor rakom össze a kórházi cuccomat is. Addig felesleges. Van még 2hónap, addig nem akarom "aszalni" a ruhákat :)
32+4hkm
Csináld csak meg nyugodtan, ha ahhoz van kedved. Használd ki, hogy még jól vagy és készülj elő, amivel csak lehet!
Engem mindenki oltogatott, hogy hova rohanok, aztán a 36.héttől becsípődött a derekam, és a végtagjaim a duplájára vizesedtek, szóval nem bántam, hogy addigra már nagyjából elkészültem a dolgaimmal.
Most a második babámat várom, épp győzködöm magam, hogy összerakjam a kórházi cuccomat, de valahogy most kevésbé vagyok felpörögve, mint először.. :) (persze a babarucik már csőretöltve a szekrénybe! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!