Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes kismamik! Hogy...

32 hetes kismamik! Hogy álltok a készülődéssel? Korai még kimosni a ruhákat?

Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 14:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem!

Valahogy én is ilyenkor kezdtem!:)

2012. aug. 16. 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:

32 hetes vagyok, már kimostam, kivasaltam a ruhákat. Benne vannak egy zárt műanyag dobozban. A kiságyat majd a férjem összerakja, amíg a kórházban leszünk (most raktuk el egy hete, eddig a nagyobbik aludt benne, csak ő most kapott újat). Minden cucc megvan egyébként a két nagyobbról.

A kórházi csomaghoz megveszem a dolgokat az elkövetkezendő 1-2 hétben valamikor (betét ilyesmi), és azt is össze akarom tenni a nagytáskába, hogy a 34.hétre minden legyen.

2012. aug. 16. 14:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Én már mindennel készen vagyok, ami a szobát illeti. Bútorok ilyesmi. A ruhák még a pelenkázó szekrényben vannak, én csak a 36ik héten állok neki újra kimosni és kivasalni, meg az ágyneműket is!

Akkor rakom össze a kórházi cuccomat is. Addig felesleges. Van még 2hónap, addig nem akarom "aszalni" a ruhákat :)

32+4hkm

2012. aug. 16. 14:38
 4/5 anonim ***** válasza:
34. hetes vagyok, még nem mostam ki. Szept. 24-re vagyok kiírva. Ha a fiam újra jár oviba, ráérek babaruhákat mosni, meg vasalgatni, mert most eléggé lefoglal. :) A szobájukat most rendeztük be a hétvégén, beállítottuk a pelenkázót, kiságyat, de még más nincs meg. Még a kórházi csomagom sincs összepakolva, bár ma már összeírtam, hogy mit is rakjak.... Első babánál hamarabb készen voltunk mindennel már jóval hamarabb, de akkor másra sem volt gondom. :D Szerintem amúgy nem korai már mosni a ruhákat, olyan jó érzés a kis babaruhákat rendezgetni...
2012. aug. 16. 15:19
 5/5 porcukormókus ***** válasza:

Csináld csak meg nyugodtan, ha ahhoz van kedved. Használd ki, hogy még jól vagy és készülj elő, amivel csak lehet!

Engem mindenki oltogatott, hogy hova rohanok, aztán a 36.héttől becsípődött a derekam, és a végtagjaim a duplájára vizesedtek, szóval nem bántam, hogy addigra már nagyjából elkészültem a dolgaimmal.

Most a második babámat várom, épp győzködöm magam, hogy összerakjam a kórházi cuccomat, de valahogy most kevésbé vagyok felpörögve, mint először.. :) (persze a babarucik már csőretöltve a szekrénybe! :))

2012. aug. 17. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!