Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan aki terhesség...

Van itt olyan aki terhesség alatt ment férjhez? Linkelnétek ruhákat? Alapból sem vagyok egy nádszál alkat.

Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 13:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia,én 8hónapos terhesen àlltam az anyakönyvezető elé,plusz kilóiàr akkor is voltak (össz:35kg:(( ).Èn sötétbarna kismamanadrágba,és lila hosszu pulcsiba volta.Ez volt februàrba.Harmadik babànkat vàrtuk,ezért nem volt nagy felhajtás:))))
2012. szept. 18. 13:15
 2/11 anonim ***** válasza:
5 hónapos dagi terhes voltam, nem volt menyasszonyi ruhám, hanem egy nagyon szép ekrü egyberuha (térd alá érő) egy kis boleroval. Irdd meg az email cimedet priviben és szívesen küldök át róla képet este.
2012. szept. 18. 13:22
 3/11 anonim ***** válasza:
[link] Én innen kölcsönöztem a ruhámat. 31 hetes voltam az esküvőn. Óriási a választék és gyönyörüek. Ja és rengeteg méretben van ruha.
2012. szept. 18. 13:36
 4/11 anonim ***** válasza:
41%

Én 26 hetes körül voltam. 3. baba, így nem volt nagy felhajtás.

Sima világos kismama nadrágban voltam és fehér blúzban.

[link]

Ezen látszik kicsit a blúz szemből:

[link]

2012. szept. 18. 14:14
 5/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Ha kimondottan menyasszonyi ruhában gondolkodsz, akkor lehet érdemesebb varratni, hogy tényleg jól álljon. Én felpróbáltam pár ruhát, de egyikben sem éreztem igazán jól magam, valahogy nem passzoltak rám.
2012. szept. 18. 14:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy eladó menyasszonyi ruhám. :) Igaz, nem voltam terhes amikor viseltem, de simán elfér benne a pocak, a fazonja miatt. Egyszerű, de csodaszép! :)

[link]

2012. szept. 18. 15:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Offolok :) Utolsó! Ez a ruha tényleg csodaszép! Bocs, nem tudtam kihagyni a dicséretet :)
2012. szept. 18. 15:38
 8/11 anonim ***** válasza:

Az utolsó ruha tényleg csodaszép, még akkor is, ha egyszerű!

[link]

2012. szept. 18. 17:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Én 30 hetes voltam az esküvőnkön,itt a ruhám!

[link]

2012. szept. 18. 19:39
 10/11 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Örülök, hogy Nektek is tetszik. Amikor megláttam, rögtön beleszerettem. :)
2012. szept. 18. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!