17 hetes vagyok és mindenki azt mondja fogytam, a pocim már látszik, de a combom is kisebb meg hogy a csípőm is keskenyebb, terhesség előtt gömbölyűbb voltam. Nem kezdtem nádszál karcsún mert 163/65 legutóbb 15 hetesen voltam 68kg. Szerintetek?
Én az első 20 hétben 6 kilót fogytam, és nem volt semmi baj. És mérleg szerint te nem is fogysz, vagyis a babád gyarapszik szépen. Te valószínű azért tűnsz vékonyabbnak, mert a baba a te rovásodra is elvesz mindent, amire szüksége van, így simán előfordulhat, hogy te fogysz, ő meg hízik:)
Ne aggódj! Jó babavárást!
ҝ
Örülj neki. :) Én is fogytam eleinte, a 18. hétre lettem újra annyi, mint első mérlegeléskor, és nekem jól esett, hogy észrevették az emberek, hogy fogytam. Azóta már feljött 7 kg (35. hét), de még mindig a régi nadrágjaimat hordom (nem begombolva, bandázzsal).
A baba elveszi, ami kell neki, főleg ha vitamint is szedsz, csak arra figyelj, hogy Ca- és vas-forrást egyél eleget.
Én is fogytam, egészen a 24. hétig. 5 kg-t. Hányni nem hánytam, egyszerűen csak nem ettem sokat, elvoltam foglalva a boldogsággal és a várakozással. :) Ahogy most is. Havi 1-2 kg jön fel, de az a baba súlya nagyrészt, semmi plussz nincs rajtam látszatra, sőt, a nyakam, karom, combom keskenyebb, mint valaha. :))
A baba jól van, semmit nem szedek, a vérképem mindig tökéletes. A doki nem érti, hogy csinálom, de megdícsért. :)) Légy boldog, és akkor minden "gramm" természetes lesz!
33 hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!