Ti mikor kezdtetetek el hízni a terhesség alatt? Hány hetesen? Most vagyok 13 hetes és 4 hét múlva lesz az esküvőm. Szerintetek mennyire fogja befolyásolni a ruhaválasztásom?
itt nem is a kilókról van szó,hanem a pocakról.
attól függ milyen ütemben nő.
a 13 héten még semmi nem látszódott rajtam
aztán a 18 héten már akkor volt a pocakom hogy csak na,.
gyors ütemben nőnek a babák.
kicsit rá kell engedni a derekánál bővebb fazonú legyen, mell alatti mondjuk az kényelmes neked is és nem nyomja a babát.
sok boldogságot
33 hetes kismama
Szia!
Én erősebb alkatú vagyok és amikor ruhát választottam mutatott a csaj sok olyan ruhát amit várandósoknak is ajánl mert kényelmes a hasmegoldása, vagy pont olyan ami takarja a hasat. Akkor nekem nem kellett ilyen, mert amúgy hasban pont nem voltam olyan erős.
A lényeg, hogy van várandósoknak ruha, tudnak majd segíteni a ruhaszalonban is. :)
11+3hkm
Szia! Én 55 kilóval kezdtem a terhességet, 162 cm vagyok hozzá.
A 17-18. hetig semmit nem hiztam, és a pocakom szinte egészen lapos volt a 20. hetig. Utana kezdett el picit nőni, meg most egy-két hete nagyon beindult!
26 hetes kismami:)
Szoval ez alkatfuggo.
Szia. Én 170 cm, a 12. héten 72,5 kg voltam. Aztán 16. hétre már ugyan azt a nadrágot fel sem tudtam venni, kb 6-7 cm nőtt a hasam. Hihetetlen, de így volt! Szóval, készülj fel minden eshetőségre szerintem. A másik pedig az, hogy én puffadtam kb a 18. hétig, és estére is nagyobb lett a pocakom mint reggelre!
Amúgy pedig Gratulálok a Babához is, és Esküvőtök alkalmából is :) SOK BOLDOGSÁGOT!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!