Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mikor kezdtetetek el hízni...

Ti mikor kezdtetetek el hízni a terhesség alatt? Hány hetesen? Most vagyok 13 hetes és 4 hét múlva lesz az esküvőm. Szerintetek mennyire fogja befolyásolni a ruhaválasztásom?

Figyelt kérdés
Eddig még nem híztam, csak mintha kicsit puffattabb lenne a hasam. Amúgy sem vagyok vékony alkat. (169cm,74kg)
2012. szept. 18. 06:37
 1/9 anonim ***** válasza:

itt nem is a kilókról van szó,hanem a pocakról.

attól függ milyen ütemben nő.

a 13 héten még semmi nem látszódott rajtam

aztán a 18 héten már akkor volt a pocakom hogy csak na,.

gyors ütemben nőnek a babák.

kicsit rá kell engedni a derekánál bővebb fazonú legyen, mell alatti mondjuk az kényelmes neked is és nem nyomja a babát.

sok boldogságot

33 hetes kismama

2012. szept. 18. 06:40
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
nekem is 13 hetesen még semmi pocakom nem volt, pár héttel később már nem mondhattam ugyanezt. hamar növekszik benn a baba és nem a kilók számítanak, hanem hogy mekkora pocakot növesztesz a picivel az alatt a pár hét alatt. hagyd bővebbre a derekánál a ruhát hogy legyen helye a pocakodnak is
2012. szept. 18. 06:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Nem is gondoltam volna, h. ilyen ütemben növekszik a pocakom majd. :)
2012. szept. 18. 06:53
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

Szia!

Én erősebb alkatú vagyok és amikor ruhát választottam mutatott a csaj sok olyan ruhát amit várandósoknak is ajánl mert kényelmes a hasmegoldása, vagy pont olyan ami takarja a hasat. Akkor nekem nem kellett ilyen, mert amúgy hasban pont nem voltam olyan erős.

A lényeg, hogy van várandósoknak ruha, tudnak majd segíteni a ruhaszalonban is. :)

11+3hkm

2012. szept. 18. 07:52
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

Szia! Én 55 kilóval kezdtem a terhességet, 162 cm vagyok hozzá.

A 17-18. hetig semmit nem hiztam, és a pocakom szinte egészen lapos volt a 20. hetig. Utana kezdett el picit nőni, meg most egy-két hete nagyon beindult!

26 hetes kismami:)

Szoval ez alkatfuggo.

2012. szept. 18. 08:13
 6/9 anonim ***** válasza:
79%

Szia. Én 170 cm, a 12. héten 72,5 kg voltam. Aztán 16. hétre már ugyan azt a nadrágot fel sem tudtam venni, kb 6-7 cm nőtt a hasam. Hihetetlen, de így volt! Szóval, készülj fel minden eshetőségre szerintem. A másik pedig az, hogy én puffadtam kb a 18. hétig, és estére is nagyobb lett a pocakom mint reggelre!

Amúgy pedig Gratulálok a Babához is, és Esküvőtök alkalmából is :) SOK BOLDOGSÁGOT!!

2012. szept. 18. 08:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :) Még nekem sem látszik a pocakom, de hát akkor ki tudja mi lesz az esküvői. :) Még van ezen kívül 4 hét. :)
2012. szept. 18. 09:28
 8/9 anonim ***** válasza:
:)
2012. szept. 18. 13:42
 9/9 anonim ***** válasza:
15 hetes vagyok 170cm és 71kg 2 hete még semmi pocakom nem volt most meg már szépen kigömbölyödött egyik napról a másikra hihetetlen :) Ez mind alkat meg genetika szerintem. Hízni semmit nem híztam még terhesség alatt egy kis plusz kilókkal kezdtem én is :P
2012. szept. 19. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!