Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok, a nagy...

7 hetes terhes vagyok, a nagy lábujjam be van gyulladva be volt nőve a köröm, vad hús is van ott stb. Árthat ez a gyulladás a picinek? Mivel kenhetem?

Figyelt kérdés

2012. szept. 18. 12:01
 1/3 anonim ***** válasza:
menyjél el pediküröshöz ö tud segiteni
2012. szept. 18. 12:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha be van gyulladva, akkor a pedikűrös nem csinál vele semmit.

Vegyél egy kis csík vattát, sodord meg, és óvatosan told a köröm alá ott, ahol a gyulladás van. Ezzel megemeled a körmöt, így az nem a sebbe nő bele, hanem ki tud nőni. Kell neki pár nap, főleg, ha már ennyire durva.

Ha ez nem segít, akkor sebészet.

Kend körömvirág krémmel, vagy Aloe verával.

2012. szept. 18. 12:16
 3/3 A kérdező kommentje:
1 éve már voltam vele sebészeten,kivágta,nagyon fájt szenvedtem vele.de most újra visszajött.Most azért se merek elmenni sebészetre mert akkor megint kivágja és fájdalomcsillapító nélkül elviselhetetlen lenne a fájdalom.
2012. szept. 18. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!