Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mekkora ruhákat vesztek a...

Ti mekkora ruhákat vesztek a babátoknak?

Figyelt kérdés

Én most vettem párat és inkább 62-es méretből mert én is és az apuka is elég magasak vagyunk (178;190) és félek hogy az 56 pici lenne vagy 1-2 hét alatt kinöné.

Baj ha kicsit nagyobb rá a body meg a rugi?

2012. okt. 8. 22:37
 1/9 anonim ***** válasza:

egy évesem van én neki most ugyan 75 cm, de 110 es cuccokat veszek, valahogy a szélessége mindig fölveszi az anyagot :)

kicsit pocakos :)

meghát a számozások...

4 hósan volt olyan ruhája amibe az volt írva hogy másfél évesekre való és alig ment rá

2012. okt. 8. 22:40
 2/9 anonim ***** válasza:

Én is 62-es overallt vettem, de a 68-asok közt is nézelődtem.

Igazából azért, mert nem tehetjük meg anyagilag, hogy havonta vegyünk új ruhát és már szült barátnőim azt mondják, hogy bőven jó lesz az újszülöttre a 62-es ruha, nem kell feltétlen 56-osat venni, pláne, ha eleve nagynak születik, azt meg ugye előre nem tudhatjuk.

2012. okt. 8. 22:40
 3/9 timszy25 ***** válasza:
Az én kisfiam 56 cm-el született és volt olyan ruha amiből jó volt az 50-es is de inkább 56-ost hordott kb másfél hónapig.A 62-es hatalmas volt rá.
2012. okt. 8. 23:06
 4/9 anonim ***** válasza:

58 cm, 3,8 kg született a lányom. 62 ruhákat vettem.

A kórházban is mikor felöltöztették, úgy nézett ki mint egy ágról szakadt, minden 62- és ruha lógott rajta!

Az újszülöttek felhúzva tartják a lábukat, és minden ruhának csak úgy üresen lógott a lába, az ujján hajtani kellett, nagyon esetlenül álltak rajta!

Férjem behozta a haza menők ruháját, hát elveszett benne a gyerek!

Vettem 5 db 56 rugit, bodyt, ami pont jó volt rá, na abban csinos volt.

Jöttek mentek a látogatók miután haza értünk a kórházból, nekem

Fontos volt, hogy jól álljon a babán a ruha, hisz több száz képet csináltunk az első hetekben, és joga majd vissza nézem, szép legyen rajta a baba, na meg a látogatók is megjegyzik maguknak, hogy na 3 számmal nagyobb ruha van a gyereken!

2012. okt. 8. 23:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Az én kincsem 58 cm-rel és 4150 g-mal született, de az 56-os ruhácskák is jók voltak rá több, mint egy hónapig...csodálkoztam rajta, de így volt. A 62-esek nagyon lezserek voltak, a bodykkal nincs is annyira gond, hanem a rugik, azok nem olyan jók, ha lógnak...
2012. okt. 9. 00:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Az én lányom 50 centivel született, lógott rajta az 56os méret. Aztán meg úgy megnyúlt, hogy a 62es méret jóformán kimaradt. :)
2012. okt. 9. 05:20
 7/9 anonim ***** válasza:
mi is inkább 62es cuccokat vettünk, nem sok 56-ost, igaz mi nem vagyunk magasak, de nem lehet tudni a pici mit örökölt, mert nem mindenki olyan a családba mint mi :) ha meg lóg rajta az nem baj, majd belenől, előtte meg az ujját fel lehet hajtani hogy a pici keze azért kinn legyen neki :)
2012. okt. 9. 05:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezzel en is hadilabon alltam, hogy milyen ruhakat vegyek es mibol mennyit. Vegul vettem sok 56-ost, meg sok 62-est. Meg csak ezek vannak a szekrenyeben:)) de ezekbol annyi, hogy amig ki nem novi, addig nem veszek mast mar, mert igy is alig fert be a babaszekrenyebe:)

A kislanyunk mindig kisebb, mint a menstruaciom szerinti kor, igy a doki is kisebb babara szamit. En 160 cm vagyok, parom 178. Mind a ketten picivel szulettunk:)

Ha 1 honapig lesz ra jo az 56-os, akkor is megerte, mert nem szeretnem, ha logna rajta. Decemberi baba lesz, overalbol viszont 62-eset vettem, de kaptunk egy gyonyoru pluss teli 56-osat is.

Majd ha 2-3 honapos lesz es kinovi a 62-eseket is, akkor megyek ruhatar ujitasra:)

30 hetes kismami

2012. okt. 9. 08:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Hűűű, ez jó kérdés, ezen én is nagyon sokat gondolkodtam.

Én végül vettem 10 db 50-56-os bodyt, kb 7 db 62-es bodyt, 56-os rugiból van vagy 5 db (de sok ebből nagyon hosszú, inkább 62-esnek felel meg), 62-esből több, kb 8 db. Mi még senkitől nem kaptunk semmit, így reménykedem, hogy azért kapunk még valamennyi ruhát.

Viszont most nagy dilemmában vagyok! Kimostam, kivasaltam, behajtogattam a babaruhákat, (mert már bármikor szülhetek, 35 hetes vagyok, 1100 méhszáj értékkel, már kórházban is voltam, visszatartáson) de nem tudom, mit készítsek hazahozós ruhának. Van egy szép új 56-os rugink, de tuti el van számozva, simán 62-es, így az kilőve, mert csak lógni fog a babán.

Én 160 cm vagyok, a férjem 180 cm, a baba a 33. heti UH szerint 2,5 kg volt, szóval abszolút nem tudom, mire számítsak, mekkora lesz a baba, melyik ruha lenne rá jó...

35 hkm

2012. okt. 9. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!