Milyen ruhákat hordtok?
Figyelt kérdés
úgy értem, hogy a passzos felsőket részesítitek előnyben, ami kiemeli a pocitokat, vagy inkább a kismama felsőket?
én mindkét fajtát szeretem, de a passzos pólóból több van :)
2012. nov. 6. 17:06
1/2 anonim válasza:
kismama nadrág van rajtam folyton, mert az jobb mint a melegítők és passzos polókat hordok inkább, mert abban jobban látszik a pocim :) szeretem így pólóba mutogatni :)
2/2 anonim válasza:
Leginkább hosszított passzos felsőket pulóvereket hordok de mind comb alá érnek és legszívesebben cicanadrágot veszek fel mert kényelmes és nem olyan drága mint a kismamanadrág :) Persze van abból is azt is szeretem csak változatos legyen. ÉN is szeretem ha látszódik a felsőben a pocakom főleg már most szépen kigömbölyödött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!