Milyen ruhákat-cipőket hordtok tavasszal, nagy pocakosok?
Van három nagyon kényelmes kismamanadrágom (egy farmer és két vékony szövetnadrág), néhány hosszú és rövid ujjú fölső, egy meleg poncsó (a tavaszi kabátom már nem fog rám jönni, a téli dzsekim még beér), nemrég vettem egy farmer egészruhát, irtó csini, vehetek alá hosszú- és rövidujjú fölsőt is, attól függ, milyen az idő. Gondolkodom még valami jó kis tunikaszerűségben, hogy beszerzek. Az a jó, hogy ez már a harmadik terhességem, így maradtak is ruhák, meg mindig jön hozzá pár újabb, így viszonylag változatosan tudok öltözni.
Amikor az első babámat vártam, nem vettem sok mindent, s bár azt mondták, csinos kismama vagyok, nem éreztem magam igazán jól a bőrömben, szerettem volna jobban öltözni, már amennyire ez pocakkal lehetséges. Akkor megfogadtam, hogy ilyet soha többé, fontos, hogy a 9 hónap alatt is nőiesnek, csinosnak érezzem magam, szóval érdemes vásárolni.
Cipőket leginkább laposat, vagy minimális sarokkal rendelkezőket hordok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!