Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hetes pocakosok, látszik...

35 hetes pocakosok, látszik még a bokátok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 14:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem ennyi idősen már nem volt bokám :) Szörnyű volt!!!! Ha az ujjammal megnyomtam, hosszú ideig úgy maradt, hihetetlenül vizes voltam! De szülés után 2 nap múlva már el is múlt (37. héten szültem)
2011. márc. 12. 15:13
 2/7 anonim ***** válasza:
38 hetes vagyok és elég szerencsés, ugyan olyan a bokám, mint volt :)
2011. márc. 12. 16:02
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem már 25 hetesen sem volt bokám. toxémiás lettem, 32 hetesen császároztak. egy hét múlva kezdett körvonalkazni a bokám.
2011. márc. 12. 18:37
 4/7 A kérdező kommentje:

utolsó, azért jól vagytok ugye??

Nekem a héten lett elefántlábam, előtte "csak" az orrom és a szám, illetve az egész arcom volt 2xese a normálisnak, meg jó vastag lett a combom, bár ezt nem tudom, ez háj-e vagy víz :)

2011. márc. 12. 19:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Én szerdán leszek 35hetes, de kb 1hete már nekem sincs bokám :S:D Az nyugtat, hogy mindjárt itt a vége! :-) Hol szülsz/szültök? Mikorra vagy kiírva?
2011. márc. 13. 10:57
 6/7 anonim ***** válasza:

18.37-es vagyok. mostmár jól vagyunk midnektten. a lányka már 7 hónapos. 42cm és 1980 g -al született. lélegeztetőn majd oxigénen volt. 22 nap után hozhattuk haza.

most 7 hónaposan 68cm és 7300g :)) járunk gyógytornára mert hypotóniás let :( így sajna még most is csak ritkán fordul át, nem úgymint más abák, de állítólag egy éves korra utoléri a társait.

figyeljetek nagyon arra hogy a vérnyomásotok ne legyen magas!! ha ezt tapasztaljátok hogy több órán át fennáll, akkor spuri a dokihoz. nekem hiba volt fogadot orvosom, nem vette ezt észre!!

2011. márc. 13. 11:16
 7/7 A kérdező kommentje:

figyelem a vérnyomásom, a pisim is rendszeresen ellenőrizve van.

ápr. 17-re vagyok kiírva, fehérváron.

2011. márc. 13. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!