Szerintetek 26 hetesen már rendesen látszik a baba a 4D-n?
Mi pont a 26. héten voltunk. Nekünk látszott rendesen az arca. Őszintén szólva én nem sok hasonlóságot fedezek fel a 4D-s arckép és a születéskori arca között. De lehet, hogy csak én látom bénán.
A barátnőm a 32. héten volt, de én az ő babájánál sem fedeztem fel hasonlóságot a kép és a gyerek között.
Nekem azt mondta a nőgyógyászom, 26-28. hét körül a legoptimálisabb a vizsgálat, mert akkor már viszonylag nagy, de még könnyen mozog a baba, könnyebben tudja követni a vizsgálandó részeket. De ez nem tudom, valóban így van -e.
Most várom a második babámat, az elsővel is 4x voltunk 4D-n, a másodikkal épp múlt héten voltunk a negyedik alkalommal (úgy tartottuk igazságosnak a későbbiekr nézve ha ugyan annyiszor megyünk,pedig 4 alkalom egy babához felesleges).
Épp 26 hetes voltam, és gyönyörű képeket kaptunk.
De ehez az is hozzájárult, hogy jó helyre mentünk, ugynis az előtte lévő 7 helyből egyik sem vált be, csak ez a legutolsó.
Szerintem ez egy tökéletes időpont!
Az,hoyg mennyire hasonlít a 4D felvétel és a megszületett baba az más kérdés.
Alapvető vonásokban nyilván igen, de pl a lányom már a pár hónapos korában való kinézetére sem hasonlít!!!
Úgyhogy ez egy aranyos dolog, de sokat változik.
Én is 26 és fél hetes voltam, és mindene látszott.Most megint babás vagyok, és megint ekkor fogok menni, mert tényleg nagyon jó volt.B.nőm 32 hetesen ment, már túl nagy volt a baba, és nem nagyon mozgott.Kevesebbet láttak belőle!
Kellemes mozizást kívánok:)
Mi is 26 hetesen voltunk, és szerintem nagyon hasonlított az arca születéskor az ultrahangos képre. Nekünk nagy élmény volt, szuper dolog látni :)
Egy gyönyörű 8 hónapos kislány anyukája
Nagyon köszönöm mindenkinek a választ! Már csak másfél hét! Alig várjuk apukával :)
Mindenkinek Sok Boldogságot és Jó Egészséget! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!