Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Ti miben mennétek...

Kismamák! Ti miben mennétek el tavasszal egy esküvőre?

Figyelt kérdés

Gondolok itt olyanra, mint kis ruha, vagy esetleg farmer egy egyszerű póló? És a lábbeli?

Április 2-án lesz az esküvő, én előtte egy nappal fogom betölteni a 35. hetet. Fogalmam sincs, hogy akkora pocakkal miben menjek, mert mégiscsak illik kiöltözni.

Ti miben mennétek a helyemben?

2012. febr. 28. 16:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én egy mell alatt szabott, lenge ruhában mennék. Lábbelinek meg egy szép lapos sarkú szandált gondoltam.
2012. febr. 28. 16:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én egyébként varrónő vagyok és varrtam már pár kismama ruhát esküvőre. Az egyik pl. egy világos kismama nadrágot és szinben hozzáillő , mell alatt szabott a pocaknál pedig átlapolt felsőben ment. Nagyon csinos volt.
2012. febr. 28. 16:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezekre nem is gondoltam még! Utána is nézek! :)
2012. febr. 28. 17:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Vannak aranyos koktél ruhák, én abban voltam most egy bálba, mell alatt húzott, alatta meg szépen bűvül szét, egyáltalán nem szorított, kényelmes volt!
2012. febr. 28. 17:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Farmerban és pólóban semmiképp. Vagy egy bővülő ruhában, egy laposabb sarkú cipőben, vagy egy kosztüm szerű nadrágban kismamablúzzal. Áprilisban még sajna nem lesz kánikula.
2012. febr. 28. 17:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Én egy kismama nadrágban megyek, és egy alkalmi tunikában! ha hűvös lesz, ha nem akkor egy mell alatt húzott egybe ruhában szeretnék elmenni, cipő az mindenképpen lapos, akár egy balett cipő!
2012. febr. 28. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!