Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26-27 hetes leszek, és esküvőr...

26-27 hetes leszek, és esküvőre kell mennünk. De mibe?

Figyelt kérdés

Most vagyok 23 hetes, de nagy pocival rendelkezem, olyannyira hogy sokan azt kérdezik ikreket várok?

Milyen ruhát tudnék felvenni? Kb 5-re kell mennünk. Ötlet?

2011. ápr. 22. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem el fogják nézni ha pocakbetétes nadrágot veszel kényelmes cipővel és csini felsőt

ruhát talán nem vennék mert még 3-4 hét múlva se lesz nagyon jó idő este csak kb 10C. megfáznod nem érdemes.

nem kell kiöltöznöd aki megszól az megérdemli.

2011. ápr. 22. 13:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Én egy csini leggingbe mennék, balerinacipőben és egy mell alatt köthető, feneket takaró hosszú ingben.
2011. ápr. 22. 13:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Én 37 hetesen megyek majd júniusban esküvőre (ha addig még egyben leszünk). Már én is sokat gondolkodtam rajta, külön ez alkalomra nem akarok pénzt kidobni. Nekem van 2 kötényruhám, egy fekete kord, meg egy farmer. Én a fekete kordot gondoltam egy alkalmi felsővel meg egy kényelmes fekete szandival.

Ha hűvösebb lesz, akkor meg a kismamanaci egy felsővel és szandival.

2011. ápr. 22. 13:48
 4/4 A kérdező kommentje:
szülésem előtt 1 hónappal is mennünk kell egy másik esküvőre, az viszont egész napos lesz. Na de azt már nem venném biztosra hogy sikerül elmennünk, ha megyünk is, akkor max az esküvőre. Köszi hogy irtatok
2011. ápr. 22. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!