Hova érdemes (holnap) mennünk (Budapest), ha be szeretnénk vásárolni a születendő babánknak és minél több dolgot jó áron egy helyen meg szeretnénk kapni?
Gyakorlatilag semmije nincs még néhány rugdalózón és egy pár bodyn kívül. A 30. héten vagyok, így illene már beszerezni a dolgokat. Tehát kellenének takarók, kesztyű, sapka, baldachin, zenélő-forgó, kiskád, matrac, mosható pelenka, s a többi apróság... Nem kell mindent feltétlenül egy helyen, s nem kell mindent holnap persze, de jó volna, ha jó áron lennének a dolgok, tehát a Brendon némileg kiesik emiatt. Javasoltak Tescot is, de azt is melyiket? Még ötletek?
Köszönöm előre is!
Ajánlani tudom a Mária bababoltot, a Visegrádi utcában van, ha rákeresel azonnal kidobja a google.
Itt a mellszívótól a kis kesztyűig mindent megtaláltok.
Ha nem egyszerre akartok megvenni mindent, tudom javasolni a Bergon-t is (ez az Ázsia centernél van, a Pólushoz közel), itt inkább babakocsit, hordozót tudtok nézni, venni.
A tesco sok mindenben jó, de nem tudtok mindent megvenni, ráadásul most elég drágák a ruhák ott.
Mivel egy szobánk van, baldachinra mindenképp szükségünk lesz, ha mi még ébren vagyunk, a babuci meg aluszik. Babakocsit azt kaptunk kölcsön, a bölcsőt pedig a férjem készítgeti, szóval ezek szerencsére vannak/lesznek.
Várok még ötleteket és köszönöm az eddigieket!
Én a Mária bababoltot szeretem nagyon. Szerintem itt nagy a választék és jó áron is vannak, nem drágák.
De jó a Baby Outlet is a Soroksári úton vagy a Bippa Kft.
Neten rá tudsz keresni mindegyikre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!