Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Történt valakivel ilyen?

Történt valakivel ilyen?

Figyelt kérdés
12 hetes ultrahangon vastagabb tarkóredő mérés, közben a szonográfus egyfolytában azt mondta, hogy tiszta homály és sötét a kép, alig lát valamit, mért 3,3-at és 3,6-ot is, úgy meglökdöste szegény babócát azzal a "bottal", hogy azt hittem a számon jön ki az az izé. :( Megkaptam a kombinált teszt eredményét, pozitív down-ra, de észrevettem, hogy elírták a születési dátumomat és 29 helyett 39 évesnek számoltak, mivel a véreredményeim meg jók lettek és a hibát korrigálták, így negatív lett végül az eredmény. Van már időpontom méhlepény mintavételre, meg is csináltatom, mert már csak így leszek nyugodt, de kicsit kiakadtam az elmúlt egy hét történésein... :( Nagyon remélem, hogy egészséges lesz a babám és nem ártottam neki sokat a rengeteg sírással meg idegeskedéssel. :S

2012. nov. 16. 17:16
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm, így azért könnyebb kicsit, most a parát nálam még csak nem is vizsgálat okozza, szurkáltak már életemben elég sokat, hanem az a két vagy isten tudja hány nap, míg lesz eredmény... de az én drága férjem tartja bennem a lelket, szent meggyőződése, hogy nem lesz semmi gond a babánkkal és tudom, hogy nem jós, de én hiszek neki! :-) majd megírom, hogy mi lett az eredmény.
2012. nov. 18. 10:42
 12/40 anonim ***** válasza:

mindenképp ird meg mi volt :)

és hallgass a férjedre!!! :)

2012. nov. 18. 15:28
 13/40 A kérdező kommentje:
tegnap túlestem a mintavételen, nem fájt egyáltalán, inkább ijesztő volt az a bazi nagy tű... láttam az én drágámat, a főorvos úr egyszer csak szólt, hogy "nézze a monitort anyuka, éppen integet a babája" és képzeljétek láttam a kis kezét kinyújtva mint az öt ujja, mintha jelezte volna, hogy itt vagyok, minden oké, nem kell engem böködni... hát könnybe lábadt a szemem, a mintavétel közben nagyon mocorgott, mintha rugdosott vagy el akarta volna hessegetni a tűt a közeléből, utána még nézegettük egy kicsit, mutatta az asszisztens, hogy hol dobog a kicsi szíve és akkorra már össze volt gömbölyödve, annyira szép volt :-) elméletileg azt mondta a dokim, hogy pénteken már hívni fog, addig igyekszem nem megőrülni az idegtől, ráadásul a férjem is itthon van, csak beteg, így nem valami emelkedett a hangulat...
2012. nov. 22. 10:47
 14/40 A kérdező kommentje:
ha esetleg még jár erre valaki, ma reggel írt az orvosom, hogy EGÉSZSÉGES FIÚCSKA van a pocakban! :-)
2012. nov. 23. 11:09
 15/40 anonim ***** válasza:
bocsánat, hogy nem irtam, én vagyok aki ugyan igy járt mint te, de még a vizsgálat során is mert ugyan igy kiintegetett a kisfiam. én közben kedden megszültem, már itthon vagyunk, és szintén makk egészséges kisfiam lett, ahogy itt megmondták!! sok sikert neked is!! :)
2012. nov. 23. 20:46
 16/40 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm, nektek pedig sok boldogságot és jó egészséget kívánok, bízom benne, hogy ezután már nálunk sem fognak rosszul alakulni a dolgok! :-)
2012. nov. 24. 08:38
 17/40 anonim ***** válasza:
Szia nekem 13 héten mértek 3,5 Nt a babámnál magas volt az érték rengeteg vizsgálaton vérvételen át estem magzatvíz vételen is minden eredményem kiváló minden papíromon egészséges kislányt vártunk, megszületett mondták egészséges, másfél éves volt mikor jöttek a gondok, furcsa volt a picim, most három éves, meg kaptuk a diagnózist értelmi fogyatékos, mérgesek vagyunk az orvosokra hogy félrevezettek és a gyermekünk nem egészséges!:(((((
2013. jan. 24. 13:06
 18/40 A kérdező kommentje:
szia kedves utolsó válaszoló, nem tudom jársz-e még erre, de sajnálom nagyon, hogy így alakult nálatok, persze tudjuk, hogy semmi nem 100 %, de azért az ember bízik mindig a legjobbakban, és egyébként ez az értelmi fogyatékosság biztos, hogy összefügg a tarkóredő méretével? eléggé széles körben tájékozódtam anno erről a témáról, de ilyet még nem olvastam vagy láttam sehol, kérdeztetek erről kifejezetten genetikus orvost? kíváncsi lennék mit mondott..., vagy volt a családotokban esetleg értelmi fogyatékossággal élő rokon? tőlem ilyeneket is kérdezgetett a genetikus, de nálunk - tudomásom és szüleim szerint is - nem volt semmi ilyen
2013. márc. 7. 14:29
 19/40 anonim válasza:
Szia! Kedves Kérdező! Nálunk 4 mm- t mértek, eddig negatív minden leltünk, genetika rendben. Szeretném megkérdezni, hogy Te mit olvastál arról, hogy a vastag tarkó nem jelent értelmi fogyatékosságot? Nagyon félünk, hogy efféle gond lehet a Picinél. Köszönöm! És egészséges, boldog babavárást kívánok! Laura
2013. márc. 17. 23:45
 20/40 anonim ***** válasza:
Genetikus főorvos mondta, hogy igen sajnos a vastag tarkóredő eredményezhet értelmi fogyatékosságot, valamit jelez már, de bármi lehet ezen felül is sajnos
2013. márc. 18. 05:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!