Történt valakivel csoda? Érdemes más orvossal is megnézetnem magam?
Én elmennék más dokihoz is.
Szorítok, és nagyon sok erőt kívánok!!!
Sajnos nagyon kicsi a valószínűsége, hogy ezt elnézték, ha nincs szívhang (és korábban meg volt rendesen). Sajnálom! Kitartást nektek!
Más doki max csak az miatt, hogy ne legyenek csodára várással teli éjszakáid.
Szerintem is nézesd meg magad másik dokival és ha ő is ezt látja,akkor legalább nem kell tovább reménykedni,sajnos bele kell törődni...
Egyébként ha már 2hete nem fejlődik,nincs szívhang,akkor miért várnak még egy hetet???
Legyél erős csajszi és menj másik dokihoz..aztán írd meg,mi történt!
Köszönöm a válaszaitokat!
Sajnos tegnap éjjel begörcsöltem, s reggel fél tenyérnyi alvadt vér távozott belőlem. Rögtön bementünk a kórházba, azonban a vizsgálatkor kiderült, hogy már nyitva van a méhszájam, s elkezdődött a vetélés. Délben meg is műtöttek. Nem tudom, miért történt ez velünk, de az orvos, a nővérek, az altatósok, mindenki nagyon kedves volt és nagyon sokat segítettek azon, hogy ne omoljak össze! Nagyon hálás vagyok nekik azért, ahogy bántak velem! Próbálok csak előre nézni, s túl jutni ezen a tragédián és jobban felkészíteni magam a következő lehetőségre! És reménykedem, hogy azzal már minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!