Csoda történt, de mégsem tudtam és nem vigyáztam rá. Mi a vélemyényetek?
A véleményem az, hogy amelyik baba kiválasztott Titeket, az a baba ha a fejed tetejére állsz, akkor is meg fog születni és egészséges lesz.
Én pco-s vagyok, de nem vártam a csodára, elmentem egy meddőségibe, ahol helyretettek és lecsökkentették az inzulinszintemet. A baba spontán fogant, most vagyunk 13+5 hetesek. :)
Vigyázz magatokra és nem ezen agyalj, hogy nem vigyáztál rá, innentől kezdve pedig tegyél meg mindent, hogy rendben menjenek a dolgok és egészséges babád szülessen.
Szia!
Az első 12 hétben mindent vagy semmit alapon müködnek az embriók. Ő kapaszkodott rendesen a vizsgálatokkal igyekezz és megnyugszol én 14 hetesen voltam egy 4d uh-n mert ebben voltam biztos a genetikai szakvélemény jó. Ott megnéznek mindent gerinc, borda, orrcsont (ha nincs még neki akkor valószínű a down-kór)kezek, lábak, menj el egy ilyenre ha ez téged megnyugtat. Maga a látvány nem jó de ott 40 perc alapos vizsgálat van! Én csak ajánlani tudom! És neked meg gratulálni hogy ilyen "könnyen" indul hozzátok is a baba!
erre csak azt tudom írni,hogy egyik ismerősöm fogamzásgátló mellett rendszeres havival esett teherbe,és csak 6hónaposan vették észre.a hasfalon tapadt meg,nem is ez a lényeg.hanem hogy ő is elég bulizós életet élt,ivott,cigizett,discó....és van egy tündéri 1éves 3hónapos fia
gratulálok.és ha ez tényleg megnyugtat,menj el 4d-re
Én csak gratulálni tudok, és azt mondom: NYUGI! Csak örülj, legyél boldog és kész, ne aggódj :) Ott az a pici Csoda a pocakodban, nem lesz semmi baj :)
Boldog babavárást!
Nalam a 12. heten derult ki, hogy terhes vagyok, nekem is 2-3 havonta jott meg. Szinten beleesett jo par buli, szilvezter, szulinapok es cigiztem is.
Ma mar egy eves a kilanyom, azota is makk egeszseges. Most mar figyelj oda es sok boldogsagot.
Azert irtam le, hatha kicsit megnyugtat.
25/L
Én 15 hetesen vettem észre, nekem se volt semmi tünet(bár az egész terhesség alatt nem volt ysemmi)volt pici vérzésem, de elmentem dokihoz, azt mondta, hogy nincs baba, utána egy hónappal elmentem egy másik dokihoz, ő mondta, hogy 15 hetes vagyok. kicsit meglepődtem és kiakadtam a másik dokira. ez idő alatt szaunáztam, buliztam, brutál nehéz dolgokat emeltem. most itt fekszik az ágyacskájában egy 4 hónapos kislányka
Szóval ne parázz! és gratula
Hát őszintén: valószínűleg, bár egészséges lesz a babád, tanulási nehézségei lesznek (olvasás, értelmezés, dislexia, disgráfia stb), figyelemzavarral küzdő, hiperaktív. Mivel egyébként is terhelt családba érkezik (hiszen önpusztító életmódot folytatsz és függő is vagy) ezért hajlamos lesz depresszíóra, önpusztításra, gondolom ő is függő lesz (cigi, pia, drog). Mivel szerintem a függősége már kialakult valszeg most baromira szenved ott bent és ha világra jön sokat fog sírni, alvászavarai lesznek.
De vannak kisegítő iskolák ahol kettes hármassal elbukdácsol és lehet, ha sikerül egy multi tesztjén át mennie még munkája is lesz. Úgyhogy fel a fejjel. Ezt jól elintézted szegény gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!