A fürdőkádba hajolva öblitettem a ruhát - elromlott a mosógépem . Rá 3 napra a kontrolon megállapitotta az orvos, hogy a 9 hetes magzatom elhalt, és teljesen felszivódott már. Okozhatta ezt a hajolás? Pedig nagyon vigyáztam. Az orvos ezt kizárta.
Szia!
Nem okozhatta. Ne emézd magad, mert ilyen átlagos, napi tevékenységekkel nem lehet egy magzat elhalását előidézni.
Semmiképp ne okold magad, ez nagyon fontos!
(Gondolj bele, itt a 3 éves lányom, terhes vagyok, naponta mennyit kell hajolgatnom utána.)
Jobbulást! Üdv!
Nagyon sajnálom...! Ha az orvos is kizárta, akkor biztos nem emiatt volt! Sajnos ezer oka lehet, hogy miért történt, nekem annak idején azt mondta a dokim, hogy fejlődési rendellenessége vagy beágyazódási probléma volt. Én is 9 hetes lehettem és semmi különösebb megerőltető dolgot nem csináltam. Két hónap múlva már újra terhes voltam és semmi gond nem volt, már fél éves múlt a kisfiam!
Remélem mihamarabb sikerül újra teherbe esned!
Sok minden okozhatta, és soha nem fogod biztosan tudni, hogy mi volt az. A legfontosabb, hogy ne hibáztasd magad és a párod sem.
Most tudom nagyon nehéz, én is túlestem ezen. Sokáig tart a fájdalom, és talán soha nem múlik el.
Pihenj sokat, és ne erőltessd a következő babát, idő kell Neked és a testednek a regenerálódáshoz!
Sajnálom! Bár mondhatnék, valamit, amitől jobb lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!