Csoda történt, de mégsem tudtam és nem vigyáztam rá. Mi a vélemyényetek?
Kérdezőnek: Ne foglalkozz az ilyen "jószándékú" megnyilvánulásokkal, nem lesz semmi baja a babókádnak, ebben kell hinned, nem paráztatni túlzottan magad és akkor minden rendben lesz.
A "kedves" válaszolónak: Azért a dohányosokat drogosnak titulálni azért némi túlzás. Inkább korlátoltság. Valószínűleg, ha szétnéznénk a te házad táján, ott is találnánk olyan dolgokat, amiket mi nem tennénk, vagy mi tartanánk felelőtlennek. Terhességi hormon-gonoszságtól szenvedsz? Van olyan, nem szégyen (-:
mégegyszer köszönöm mindenkinek aki hozzászolt,bár ugy látom kisebb vita alakult itt ki,de megvan a véleményem nekem is a hozzászolóról.mert nem a véleménnyel van baj, hanem a stilussal ahogy előadta. ha az első hozzászolásod visszaolvasod, gondold át milyen volt azt nekem elolvasni.a vádaskodások, drogosnak nevezések elég rosszul estek. természetesen tisztában vagyok azzal h cigiztem s ittam is bulik alkalmával,de akkor hangsulyozom NEM TUDTAM A TERHESSÉGRŐL, s az első kérdésem az orvosnál az volt, h ugye nem lesz baja az eddigi életvitelemtől,de szerencsére ő ismegnyugtatott. azota egy szál cigit nem szivtam el,ami nem is esik nehezemre,mert nem voltam egy erős dohányos, inkább alkalmi "buli" bagós. s természetesen alkoholt sem ittam. csak örülök ennek a kis csodának,aki már egyre növekszik a pocakomban,minden eddigi vizsgálat szuperül sikerült,minden rendben, s meg is teszek mindent azért, h ez igy is maradjon. ugyhogy nagy a boldogság:) természetesen elolvasom ha jön még hozzászolás, de én nem kivánok ide többet irni, főleg nem azoknak akiknek az érzelmi inteligenciája nem üt meg bizonyos szinteket...mert akkor nem ilyen stilusban tálalná a véleményét,amit egyébként maximálisan elfogadok én s megértek,s csak bizni tudok benne hogy nem lesz igaza.
köszi mégegyszer mindenkinek!
16km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!