Ki hogy jelentette be a párjának hogy jön a várva várt csoda?
Én reggel csináltam a tesztet, de addigra már nagyon sokat késett, de az addigi tesztek negatívak voltak. Amint kijött a két csík, visszabújtam a párom mellé az ágyba, felpuszilgattam, és megkérdeztem tőle, hogy ugye te is kettőt látsz? És nem baj, hogy felkeltettelek emiatt? Határtalan volt az öröme és azt mondta, ilyen hírekkel mindig felkelthetem.
A szüleimnek akkor mondtuk meg, amikor eljöttek hozzánk hétvégére, apukám reakciója csak annyi volt: nagyon helyes. Anyóséknak a már uh-os képpel mondtuk, hogy jön a várva várt unoka.
Első baba lesz, első unoka mind a két családnál, úgyhogy nagy a várakozás. :)
Aranyos amiket írtok, de szerintem férfi válogatja, hogy milyen lesz a reakciója.
Én párom pl nagyon boldog lenne és örülne ha összejönne a baba, de biztosan nem esne jól neki ha még egy hetet várnék azzal, hogy elmondjam neki.
hát, én nem vagyok túl jó dramaturg, színész meg pláne nem. ha eltervezem, hogy így és így lesz, akkor tuti belesülök. úgyhogy nem kerítettem túl nagy feneket neki, hazajött, és mondtam neki, hogy képzeld csináltam ma két tesztet és mindkettő pozitív lett. mondjuk akkor már napok óta beszéltünk róla, hogy lehet, hogy terhes vagyok.
a szülőknek még nem mondtuk, csak két hét múlva megyünk 7 hetes ultrahangra, ha ott minden oké, akkor én karácsonykor fogom a szüleimnek bejelenteni. ha kibírom addig :) Hogy hogyan, azt még nem tudom, de valószínűleg ott azért kicsit jobban megrendezem a jelenetet,
Ráírni a pocakodra, hogy itt vagyok:)
Ezt itt olvastam még régebben, de szerintem olyan aranyos:)
ez milyen jó ötlet. "apa úton vagyok"
köszi szépen :D
Mi együtt lestük a tesztet :D
A családnak csak a 12 hét után "jelentettük" be. Egy lappal amiben benne volt a 12. hetes uh képe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!