Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogy jelentette be a...

Ki hogy jelentette be a párjának hogy jön a várva várt csoda?

Figyelt kérdés
Annyi ötletem van, és nem tudom hogy lepjem meg a páromat. Gondoltam arra is hogy a mikulás csomagba teszem a tesztet :) ötletek? családnak hogy jelentettétek be?
2010. nov. 29. 17:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én reggel csináltam a tesztet, de addigra már nagyon sokat késett, de az addigi tesztek negatívak voltak. Amint kijött a két csík, visszabújtam a párom mellé az ágyba, felpuszilgattam, és megkérdeztem tőle, hogy ugye te is kettőt látsz? És nem baj, hogy felkeltettelek emiatt? Határtalan volt az öröme és azt mondta, ilyen hírekkel mindig felkelthetem.

A szüleimnek akkor mondtuk meg, amikor eljöttek hozzánk hétvégére, apukám reakciója csak annyi volt: nagyon helyes. Anyóséknak a már uh-os képpel mondtuk, hogy jön a várva várt unoka.

Első baba lesz, első unoka mind a két családnál, úgyhogy nagy a várakozás. :)

2010. nov. 29. 17:32
 2/12 A kérdező kommentje:
Aranyos:) gratulálok :)
2010. nov. 29. 17:34
 3/12 anonim ***** válasza:

Aranyos amiket írtok, de szerintem férfi válogatja, hogy milyen lesz a reakciója.

Én párom pl nagyon boldog lenne és örülne ha összejönne a baba, de biztosan nem esne jól neki ha még egy hetet várnék azzal, hogy elmondjam neki.

2010. nov. 29. 18:22
 4/12 anonim ***** válasza:

hát, én nem vagyok túl jó dramaturg, színész meg pláne nem. ha eltervezem, hogy így és így lesz, akkor tuti belesülök. úgyhogy nem kerítettem túl nagy feneket neki, hazajött, és mondtam neki, hogy képzeld csináltam ma két tesztet és mindkettő pozitív lett. mondjuk akkor már napok óta beszéltünk róla, hogy lehet, hogy terhes vagyok.

a szülőknek még nem mondtuk, csak két hét múlva megyünk 7 hetes ultrahangra, ha ott minden oké, akkor én karácsonykor fogom a szüleimnek bejelenteni. ha kibírom addig :) Hogy hogyan, azt még nem tudom, de valószínűleg ott azért kicsit jobban megrendezem a jelenetet,

2010. nov. 29. 18:52
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ráírni a pocakodra, hogy itt vagyok:)

Ezt itt olvastam még régebben, de szerintem olyan aranyos:)

2010. nov. 29. 19:59
 6/12 A kérdező kommentje:

ez milyen jó ötlet. "apa úton vagyok"

köszi szépen :D

2010. nov. 29. 20:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi együtt lestük a tesztet :D

A családnak csak a 12 hét után "jelentettük" be. Egy lappal amiben benne volt a 12. hetes uh képe :)

2010. nov. 29. 20:48
 8/12 anonim ***** válasza:
én úgy mondtam neki hazajött megvártam mig megebédel,a hálószobába leültem mellé és mondtam neki,hogy ugy néz ki apuka leszel,az volt az első válasza hogy akkor hozok krumplit,és volt nagy sirás.a krumplit azért mondta mert nem itthon tároljuk mert lakásban lakunk és ide nem fér el ,és egyik ismerősünknél tároljuk.de a nagyszülőknek majd karácsonykor arra kitalálok valami aranyosat.
2010. nov. 30. 08:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én a pozitív teszt után nem mondtam el neki egyből (nagyon nehéz volt, mert akkor mát több, mint 1 éve vártunk a csodánkra, és volt többinszemünk is). Írtam egy hivatalosnak tűnő levelet (nyomtattam rá etikettet és felbélyegeztem) a "Népességnyilvántartási Hivatalból", hogy decemberben fáradjon be népszámlálásra, mert addigra bővül a családja:) Először nem is értette, de aztán együtt sírtunk örömünkben. Sajnos akkor nem maradt velünk a picur, de most ismét inszemre megyünk és biztos sikerülni fog:)
2010. nov. 30. 12:03
 10/12 A kérdező kommentje:
köszi hogy leirtátok nekem. szoritok hogy a mostani inszem sikerrel járjon. :)
2010. dec. 1. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!