Ki hogyan mondta el a párjának, hogy babát vár (tok)?
Csak úgy egyszerűen bejelentettétek, vagy volt valami különleges? Elmesélnétek?
Nálunk még ez nincs soron, de remélem max. pár éven belül eljuthatunk idáig :)
Itt már van egy pár megható történet: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Szia!Én nem kerülgettem a forró kását! A párom kint focizott a barátaival, a margit szigeten,én egyböl oda mentem,az orvos után,félrehivtam,és mondtam neki hogy 5 hetes terhes vagyok!:) Csak pillogott!:))Ugyanis nem tervezett baba volt,de mostmár 2 hónapos,és imádjuk a kis gombocot!:)
Sok sikert kivánok a babához!
mi mindketten nagyon akartuk! Viszonylag hamar összejött a 3. hónap után. Én vettem ovu tesztet, hogy majd félidö körül felhasználom, aztán nem tettem, gondoltam felesleges, úgyse jön össze ha ezen stresszelek. Végül a menstruáció 5. napi késésénél egy beföttes üvegben jósteszteltem, ami pozitív lett.. Ö megkérdezte, hogy mi az eredmény, elmondtam, elöször el sem hitte de annyira boldog volt!!!:))) persze utána terhességit is csináltam ès az is pozitív lett. Kellett pár hét mire felfogta. De olyan aranyos volt, hogy kb. jobban izgult mint én:D
22/L
Köszönöm az eddigi történeteket és várom a többit :D
Na és sok boldogságot a babátokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!