Ki hogy mondta el a párjának hogy babát vár? Várom a jó ötleteket.
Nálunk tulajdonképpen a férjem mondta el nekem, hogy terhes vagyok...
Az oka az, hogy nagyon bezsongott, amikor ráálltunk a babaprojektre, eleve az ő kezdeményezése volt és engem kellett rábeszélni (nem tartott sokáig). Csak az ötödik hónapban jött össze a baba, viszont a férjem az első három hónapban már mensi előtt egy nappal is teszteltetett velem, mert türelmetlen volt. Én pedig egyre csalódottabb. Végül az ötödik hónapban megvártuk a kimaradt mensi napját, úgy volt, hogy másnap reggel tesztelünk, mert reggeliből biztosabb, de a párom inkább ment és vett még egy tesztet, hogy próbáljam ki este, mert ő nem tud várni. Megtettem, majd magára hagytam a tesztet a fürdőszobában egy-két percre, nem akartam görnyedni felette, de persze az én szerelmem nem bírta kivárni és bement. Rettegtem, hogy azt mondja, csak egy vonal van. Ehelyett annyit kérdezett: "A halvány vonal is vonal?"
Megvolt a nagy öröm, nem kifejezetten sírtunk, de könnybe lábadt mindkettőnk szeme és enyhe katarzisban telt az egész éjszakánk. Hihetetlen volt!
Mi az elsővel együtt csináltuk a tesztet,nagyon boldog volt.A másodikkal a munkahelyemen csináltam a tesztet,és írtam neki 1 SMS-thogy:
Jó reggelt kétgyermekes Apuka!
Még most is őrzi az SMS-t és a teszteket is fényképalbumba tette!
Mire hazaértem egy aranyfülbevalóval várt!
Szia!
Mi együtt csináltuk a tesztet:D! Már a mensim késett 3 napot és mondta hogy menjünk és vegyünk tesztet de annyira izgult hogy azt mondta majd ő megcsinálja:)! Odaadtam neki a vizeletet meg a tesztet de alig beletette 2 másodperc mulva ott volt a 2 erös csik:D! Én persze néztem az idöt hogy meddig kell benn hagyni de elkezdett sirni és azt mondta hogy ne nézzem az órát mert terhes vagyok:)! Nagyon édi volt a férjem és együtt sirtunk olyan boldogok voltunk:DD!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!