Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mennyi idő után mondta a párjának először, hogy "szeretlek"? A fiúk, vagy a lányok mondják ki hamarabb?
Hát, én előző válaszolóval ellentétben pont máshogy vagyok. Érzem, h szeret, nagyon is boldog vagyok vele, és én is szeretem őt, de mondani szinte egyáltalán nem mondja, pedig én néha szeretném hallani. (Mint a Ghost-ban Molly :D)
Eddig kétszer mondta, de mindkétszer más szövegkörnyezetben.
Először (nagyjából 2 hónapja voltunk együtt) mikor megbántott, és megsértődtem rá, és jól elkezdtem mondani neki, h ez mennyire rosszul esett, és akkor mondta: "Nem akartalak bántani, tudod, h szeretlek!"
Másodszor meg vmit telepített a gépén, vagy szerkesztett, vagy nem tudom, vmi nagyon számtech-kel foglalkozott, és beírta msnen: "vááááá ezaz... - egy sorral lejjebb: - szeretlek nagyon!"
Hát, ez nem tudom, hogy jött ide, de mindenesetre nagyot mosolyogtam rajta. :)
Különben így, konkrétan, egyetlen szóval még nem mondtuk ki egymásnak, mert ennek a szónak mindkettőnk szerint nagy súlya van. De ennek ellenére tudjuk, h szeretjük egymást.
Elég nehézkes kérdés...
Amúgy sztem sincs időhöz szabva, és az is csak az "ámeríkáí" filmekből rögződött az agyunkba, h a fiúnak kell először kimondania.
Hát nálunk legelőször a párom mondta ki(pasi, kb 1 hónap után, én kb 2 hónap után lettem szerelmes, szal én akkor:D). Amúgy mi minden nap mondjuk egymásnak, hogy "szeretlek":) Szerintem fontos, h ezt folyton tudassuk a másikkal, hogy "még Mindig" szeretlek:)
ha értitek mire gondolok:)
Nálunk én egy hét után éreztem ugy és mondtam , barátnőm 1,5 hét után érezte ugy. Azóta is igy érezzuk :) !
Én 22, Ő 17.
Hát durva ezeket olvasni oO
Mi még együtt sem voltunk, mikor mondtuk egymásnak.. (: És a mai napig is minden nap ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!