Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 éves vagyok és terhes!?

16 éves vagyok és terhes!?

Figyelt kérdés
Kérlek a bántó kommenteket mellőzzétek. Az a helyzet,hogy fogalmam sincs,hogy merre tovább. Szerettem volna érettségi után főiskolára menni azért tanulok nagyon jól és most megnehezedik majd minden és talán nem is sikerül. De elvetetni nem lenne valahogy szívem. A baba apukájával sem olyan jó a viszony nem szerelem... Egyszer hibáztam de jó nagyot... Az anyagiakkal nem lenne komoly gond de nem szeretném,hogy a szüleim tartsanak el de ki más.Dolgozni hova mehetnék így?! Szerintetek mit tegyek megtartsam a babát vagy ne? Bocsi ha kicsit kusza lett de a saját gondolataimat sem tudom rendesen rendbe rakni jelenleg
2012. nov. 15. 18:34
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
21%

Még annyit szeretnék írni, volt, aki azt írta, középkorú nőt is ott hagyhatja a férfi, apuka. Ez is igaz. De ott meg van a lehetőség(!) egy normális anya-apa kapcsolatra. És hát a mai világ ellenére is sokan élnek szerencsére boldog családban. Ebben az esetben viszont nincs meg ennek a lehetősége,de legalábbis nagyon valószínű. Egy pici gyereknek igenis szüksége van apára.

Nekem megszakadna a szivem, ha azt kérdezné a gyerekem, hogy neki miért nincs apukája, míg a csoporttársainak van????

2012. nov. 16. 12:48
 42/45 anonim ***** válasza:
85%

ha akarod a kicsit, és nem lenne szíved elvetetni, ne tedd, mert megbánnád! Ha a szüleid melletted állnak, akkor minden rendben lesz! Egy gyermek mellett is le lehet érettségizni, sőt... 3 éves körül lenne, ha főiskolát kezdenél, otthon is be lehet fejezni a gimit/középsulit.

Én 20 éves vagyok, nincs párom, de roppantul vágyok az anyaságra, és tudom, hogy bizonyos időn belül, ha kell egyedül is bele vágnék! Nem egy nő vállalt egyedül gyereket, ha a párodra sem számíthatsz, akkor is képes leszel felnevelni a gyermeked!

2012. nov. 16. 21:01
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

40-es válaszoló, van, aki harminc évesen is a szüleihez szalad...

40-41-es: a kérdező fiatal, normális, bizonyára helyes is, hamar fog párt találni!

Ez nem a 19. század.

2012. nov. 17. 09:11
 44/45 anonim ***** válasza:
68%
41-es! Rengeteg egyedülálló anyuka van , tehát nem lesz a gyerek kakukktojás az oviban, ezért gyenge érv az abortusz mellett! Ráadásul az én lányom 7 éves volt, amikor férjhez mentem, imádják egymást sokkal jobban mint az apjával!Ha belegondolok, hogy ilyen ostobaság miatt vetettem volna el, hát beleborzongok!!
2012. nov. 17. 13:00
 45/45 anonim válasza:
34%
Neked nincs jogod elvetetni. Nem véletlenül bűn a gyilkosság, azért az mert csak rossz származik belőle. "Ne ölj!", ez nem csak felnőttekre, gyerekekre hanem magzatokra is vonatkozik. Mindenkinek az a legjobb ha nem öl, neked is az lesz a legjobb.
2012. nov. 17. 13:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!