16 éves vagyok és terhes!?
1: Gyereknek gyerek nem való! És ez vitathatatlan!
2: 16 éves vagy, egyelőre ez nem csak feltétlen a te döntésed. Miután a gyereket nyilván a családod rendezné, hiszen te ehhez mind anyagilag, mind más milyen téren nem vagy elég!
Mindenképpen beszélj velük és ne várd meg, hogy késő legyen!
Én is nagyon abortuszellenes vagyok, de ez egy más szituáció!
Beszéld meg a szüleiddel, ha segítenek, miét ne tarthatnád meg?
Semmit nem veszítesz.
Én sem vagyok abortuszpárti de ez az eset pont az amikor támogatom az abortuszt.
Mégis hova, és kinek szülnél? Mert hogy te nem lennék képes felnevelni az is biztos. Még az apuka sincs képben.
Most az a legfontosabb, h akarod a babát, vagy sem? Mert azt vettem ki az írásodból,h nincs szíved kikapartatni! Hát általában romák szülnek ilyenkor, de ők meg is tartsák! Már az rossz dolog,h az apa, mivel írtad,h nem jó a kapcsolat, nem szerelem, gondolom ő is ilyen kiskorú mint te, szóval ő rá nem számíthatsz semmire, mert tudod egy gyerekhez kell egy apa is, hát figyelj, jó az anyagi háttered írtad, és ha te is meg a szüleid is akarják, akkor tartsd meg, de ha nem akkor inkább vetesd el,és máskor jobban vigyáz rá,mert pasikra ilyenbe nem lehet számítani,nekünk kell gondoskodni a megfelelő védekezésről!:) Egyébként az biztos ha megakarod tartani a babát, akkor megfog egy pár dolog körülötted változni, vagy estin csinálod tovább az érettségit, vagy nappalin,de akkor halasztasz, vagy magán tanuló leszel, ha a szülők benne vannak, biztos vigyáznának addig a csöppségre amíg nem vagy otthon,és lelehet csapolni anyatejet egy üvegbe,és nincs semmi gond! Az a baj,h én se tudom mit csinálnék helyedbe,mert fájna a szívem elvetetni az én véremet, az a fő,h te akard,és a szüleid, pénz van, szóval fel tudnátok nevelni, s talán pár év múlva a pasid is felnőne a gyerekéhez!:)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!