Meddig lehet megszakítani a terhességet?
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de remélem nem találtok olyan orvost aki ezt még elvégzi!!! Hidd el, ha így történne, nem bánnátok meg! Nem írtál privit, így elmondom akkor itt velünk mi volt.
Én 19 voltam a Párommal együtt. Amikor kb. 11-12 hetes lehettem kiderült, hogy a Páromat műteni kell, olyan jellegű dologgal, ami után sem nehéz sem pedig könnyű, de még ülő munkát sem vállalhat... Mindketten suliba jártunk, én fősulira, Ő egy OKJ-s képzésre...Se munka, se lakás, mindketten a szüleinknél laktunk, de megtartottuk a babát, nulla reménnyel.
Miután megszületett a baba egy rokon lakásába sikerült beköltöznünk, eleinte egyikőnknek sem volt munkája, nekem sikerült a GYES-en kívül némi szociális támogatást illetve a tanulmányi eredményem után (mivel a fősulit is folytattam) ösztöndíjat kapnom. Majd diákmunkát kezdtem vállalni amikor a lányom 10 hónapos lett. Rá néhány hónapra a Párom végre munkát talált, jelenleg már fél éve van munkahelye, én még mindig diákmunkát végzek. Még aját lakásra nincs pénzünk, de nekünk is van adósságunk, ugyanis mindketten felvettük a diákhitelt. De ettől még nem akarjuk visszacsinálni, ha más lehetőségünk nem marad, külföldön próbálunk szerencsét. Még jelenleg ott élünk ahol eddig is, én idén államvizsgázok és remélhetőleg ha nem is diplomás bérezésű, de valamilyen munkahelyem lesz! Bármit elvállalok, csak fizessen, hogy végre különköltözhessünk! Nagyon sok áldozatot hoztunk/hozunk a mai napig a gyermekünkért, de megéri! Gondold át jól, nem a kifogásokat kell keresni hanem a megoldásokat! Sok sikert!!
Húúúú, de jó!!!!
Nagyon jó döntést hoztatok! :)
Esküszöm, mindjárt elbőgöm magam! :D
Isten aldasa legyen rajtatok aki az eletet valasztja szeret.
Minden jora fog fordulni bizom benne.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!