Magyarországon lehet gyógyszerrel megszakítani terhességet?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy új törvény van amiben emgedélyezik?! Ha igen, akkor mennyibe kerül? volt már valakinek ilyen?2012. máj. 21. 17:56
1/8 anonim válasza:
Ez még nem lépett életbe (szerintem nem is fog) így csak az abortusz marad, ami 29ezer forint.
3/8 anonim válasza:
1-es válaszolónak és kedves kérdezőnek is:
4/8 A kérdező kommentje:
Pont most volt híradóban, hogy állami kórházakban nem :s
2012. máj. 21. 18:52
6/8 anonim válasza:
Mindenki meg van őrülve ezért az abortusz tablettáért. 3 szor vetéltem el spontán kétszer 5hetesen egyszer 9hetesen, ne akard megtudni milyen borzalmas nagy fájdalommal jár,és ez a tabletta is spontán vetélés okoz.
7/8 anonim válasza:
"ez a tabletta is spontán vetélés okoz"
Spontán vetélésnek azt a vetélést hívjuk, ami magától, külső beavatkozás nélkül történik meg. Tehát a tablettával történő magzatelhajtás nem spontán vetélés.
Nekem volt már missed ab-om, jobb lett volna, ha műtét helyett választhattam volna a tablettás megoldást, akkor is, ha fájdalmasabb. Elsősorban azért, mert kevesebb kockázattal jár, mivel nem kell tágítani a méhszájat.
8/8 anonim válasza:
Hát pont a hétfői metropol újságban van egy cikk erről és engedélyt kapott a hazai forgalmazás. Valóban a gyógyszer spontán vetéléshez hasonló állapotot idéz elő. A 8. terhességi hétig alkalmazható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!