Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig lehet megszakítani a...

Meddig lehet megszakítani a terhességet?

Figyelt kérdés
11 hétben van most a párom és úgy tudom 12 . hétig lehet a terhességet megszakítani , mivel ez nem 1-2 napos dolog ezért még elvállalják? semmi egészség ügyi probléma nincsen szerencsére komoly előre nem várt drasztikus pénzügyi problémáink adódtak

2012. nov. 15. 02:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, aki segíteni tud? Szüleitek?

Azért egy abortusz is kockázatos. Mi van, ha utána nem esik többet teherbe? Vagy emiatt lesz mondjuk koraszülött gyereke?

Én elhiszem, hogy nem vagytok most jó helyzetben, de azért ha addig van segítség, míg fel nem álltok, akkor lehet meg lehet oldani.

Magánklinikán legalább egy 100-as az abortusz.

Hivatalos úton 30 ezer forint.

2012. nov. 15. 12:50
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
OFF Maganorvos sem fogja elvállalni, ha határidőn túl van a terhesség .
2012. nov. 15. 13:21
 13/26 anonim ***** válasza:
Magándoki sem fogja elvállalni, ha igen akkor azt nem legálisan teszi....
2012. nov. 15. 13:39
 14/26 anonim ***** válasza:

11 hét 6 naposan még elvégzik teljesen legálisan.

Csak kérdés, hogy addig az előtte lévő procedúrát el tudja-e intézni. De ilyen esetben meg szokták sürgetni.

2012. nov. 15. 13:52
 15/26 anonim ***** válasza:
55%
Bocs, hogy picit off leszek, de nem bírom ki szó nélkül. Nekem nem volt soha abortuszom, emiatt a kérdéshez nem tudok érdemben hozzászólni. Viszont azt azért tartsátok szem előtt, hogy, ha majd később bevállaltok egy babát (ha ezt még el tudjátok vetetni), akkor sem lesz arra garancia, hogy soha nem üt be újabb pénzügyi krach....egy megszületett babát pedig már nem tehetsz zsebre....Én pl. a munkahelyemre nem mehetek vissza, picivel munkát keresni pedig nem lesz egyszerű, nekünk is van hitel, stb. Anyukám ék a 3. babát nem vállalták anno, szintén anyagiak miatt, azóta bánják. Minden gödörből van kiút, ha elszántak vagytok.
2012. nov. 15. 14:18
 16/26 anonim ***** válasza:
55%

Kedves kerdezo Mi kell egy babanak ket szereto szulo pelenka ennyi.

Penz nelkul is lehet szulni nem kell muzsikalo herkentyu es draga babakocsi a babanak hasznaltan szepet es olcsot kapsz esetleg a voros kereszt is segit ill rokonok ismerosok ryhaval kisaggyal.Voltam olyan otthonban ahol a baba a mosokosarban fekudt amig nem volt mas.Szerintem ti beijedtetek ettol a babtol Hiba lenne elvetetni csak az anyagiak miatt nagy hiba

2012. nov. 15. 14:40
 17/26 anonim ***** válasza:
Ha, persze utolsó. A gyerek az nem eszik-pláne nem horror áru tapszert, ha anyának nincs teje- nem kell ruházni, agy se kell neki, beteg se kész soha.
2012. nov. 15. 14:45
 18/26 anonim ***** válasza:
67%
Ne, nézz meg egy képet egy 12 hetes magzatról.Ember csak kicsiben, mindene megvan.Ez már nem csak sima abortusz.Mondom úgy, hogy nem vagyok abortuszellenes, de ha már kell, végezzék el hat, hét hetesen, HA nagyon muszáj.
2012. nov. 15. 14:47
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok.

Nekem volt abortuszom,eltelt azóta 11 év. Van egy 20 hónapos kislányom, aki elsőre összejött, pedig nekem voltak komplikációk az abortusz alatt és után is. Pedig csak 19 voltam és a 8. héten történt.

Egy ilyen idős terhességnél bazi nagy a kockázat. Mi jól élünk anyagilag, de párom és köztem szinte semmi kapcsolat nincs. Ez sem jó. :(

Adósságotok van... kinek nincs a mai világban? Keveseknek. Tesómék vállalkozók, jól ment a szekér, bevállaltak 3 gyereket. Aztán jött a válság. Ugyan adósságuk nincs, de lassan fűtésük sem. Viszont a 3 gyerek ebből nem vesz észre semmit.

Hidd el, még a kapcsolatotok is rámehet erre az abortuszra. Fussatok át minden lehetőséget, ne tegyétek meg!

Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok abortusz ellenes, nekem is volt. Persze nagyon sok extra kiadással jár egy gyerek, tudom én is, de...

Jaj, annyira sajnállak bennetek! :(

2012. nov. 15. 14:55
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Jól értem, hogy tervezett baba volt, de aztán meggondoltátok magatokat, mert átmeneti pénzügyi válságba kerültetek? Ha így van, át kéne értékelnetek sok mindent, mielőtt újra gyereket gyártanátok. Ez nem így működik, hogy ha beüt a krach, akkor visszacsináljuk a gyereket. Hatalmas felelőtlenség úgy babát vállalni, hogy max majd visszacsináljuk, ha gond van.

Rosszul értetted, magánorvos sem fogja elvállalni, mert kellenek hozzá a papírok. Egy magánklinikán esetleg, ahol helyben intéznek mindent, de az meg csillagászati összegekbe fog kerülni, ha így is pénzügyi gondban vagytok, nem hiszem, hogy megoldható.

2012. nov. 15. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!