Kismamák! Ti beoltattátok magatokat H1N1 ellen?
Én tavaly nagyon gondolkodtam rajta, mert idén márciusban szültem, a szezon kellős közepén...
De végigkérdeztem mindenkit, a nőgyógyászt, a védőnőt, a háziorvost, mindenki csak lebeszélt róla az egészségügyben dolgozó testvéreimmel az élen!
Úgyhogy hamar el is felejtettem a dolgot. Persze aztán semmi nem is lett a járványból, és szerintem idén is ez lesz, lecsengett ez a dolog már évekkel ezelőtt, szerintem járvány se lesz, legalábbis nem olyan tömeges.
De még ha lenne is, én nem adatnám be. A nőgyógyászom egyébként azt mondta, hogy az oltás helyett inkább maradjak otthon ha aggódok, ne bkv-zak, stb... :)
én nem adatom be magamnak. mikor gyerek voltam a kötelező oltásokon kívül nem kaptam semmilyen oltást. soha nem voltam influenzás (lehet pici gyerek ként voltam, ebben nem vagyok biztos), nagyon ritkán kaptam csak el (2-3 évente ha 1x) ezeket a fosós-hányós vírusokat... szóval megbízom az immunrendszeremben én is. talán ha betegesebb lennék meggondolnám, de így nem hiszem, hogy szüksége van rá a szervezetemnek, ezáltal a pici babámnak sem a pocakomban. inkább eszek gyümölcsöket és vitaminokat, azokban jobban bízom :)
24 hetes kismami
köszönöm a válaszokat,szerintem én sem adatom be...
jó egészséget mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!