Be oltatjátok magatokat H1N1 vírus ellen?
Szia!
Ez beválik? Doki ajánlotta?? Nem hajlok én sem az oltás felé de a dokim szinte terror szerűen kérdezett rá, miért nem oltatom magam be.
Tegnap voltam nála kisebb torokfájással, influenzás sosem vagyok, nagy közegben nem járok...
Nem értem miért kell ez a lelki terror amit csinálnak, nem döntheti el az ember...
Már beoltattam magam még novemberben.
31 hkm
Sajnos már én is másodszorra vagyok beteg, torokgyulladás és még csak a 16 hétben járok.
Nem tudom mit tegyek, hallottam jót és rosszat is.
Nekem sem ajánlotta a háziorvosom.
Első válaszoló vagyok.
barátnőmnek is kötelező volt beadatnia, nála a vizeletben még bacit is találtak és ő is 9 hetes.
Én megyek csütörtökön vissza a dokimhoz és oltatok! már a bacim elmúlt
igen, mert a kismamák immunrendszere gyengébb a terhesség-szoptatás alatt, mint máskor
Igy egy simán kiheverhető virusfertőzés(mint fent)elhúzódhat kár több hétig is, amit egyéb esetben 2-3 nap alatt letudnál.
na ezt gondold el egy olyan virussal szemben,amivel még soha nem találkozott a szervezeted...
lehet, hogy magát már az influenzát sem fogod tudni leküzdeni, nem-hogy a szövődményt, és irom ezt, aki 150%-ban H1N1 oltás ellenes vagyok,de beoltattam magam, mert nem szeretnék a kórházban dekkolni heteket, koraszülni, a gyerekeimet itthn magukra hagyni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!