Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Oltatt (at) ok az...

Kismamák! Oltatt (at) ok az idén h1n1 ellen? Hány hetesen? Van értelme?

Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 14:38
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
nem
2010. dec. 23. 14:40
 2/31 anonim ***** válasza:
0%

Nincs értelme csak a gyereket mérgezed vele.

Érdekesség képp megsúgom Németo.-ban született annak idején 1gyerek akinek az anyja beoltatta magát nem ez ellen és a gyereknek középsúlyú izom sorvadása lett.

Szóval úgy oltassátok magatokat h fennáll az agyhártya gyulladás stb.

18/F

2010. dec. 23. 14:43
 3/31 anonim ***** válasza:
Nem!!Ki tudja milyen következményei lesznek késöbb.Nem lehet tudni milyen mellékhatásokkal bir az oltás.
2010. dec. 23. 14:50
 4/31 A kérdező kommentje:

Magyarországon meg egy nő nem oltatta be magát és a gyereke fél lábbal született.

1OO-ból 3 gyerek sajnos fejlődési rendellenességgel születik, ennek semmi köze az oltáshoz.

Azért köszönöm a véleményeket.

2010. dec. 23. 14:51
 5/31 anonim ***** válasza:

Nem. Én tavaly nem oltattam és elkaptam. Onnan tudom, hogy azt, hogy a háziorvos egy felméréshez készíttetett kenetet. Az eredmény sima influenza és H1N1 pozitív lett. Mindkettőt elkaptam és még élek. Sima köptetőt és algopyrint szedtem rá. 3 nap! múlva már semmi bajom nem volt.

Ha alapból odafigyelsz az egészségedre és ha beteg vagy akkor elmész orvoshoz, akkor nem éri meg.

2010. dec. 23. 14:55
 6/31 anonim ***** válasza:

NEM!!!!

Tavaj sem.Pedig terhes voltam......

2010. dec. 23. 14:57
 7/31 A kérdező kommentje:
14:55 Terhes voltál, mikor elkaptad? Légyszi csak kismamák válaszoljanak! Ha nem lennék terhes, nem lenne kérdés.
2010. dec. 23. 15:01
 8/31 anonim ***** válasza:
Én se oltattam se magam se a lányom, még tavaj se én is terhes voltam, félek a mellékhatástól
2010. dec. 23. 15:02
 9/31 TKI Ibolya ***** válasza:
40%

Én beoltatom magam, tavaly is ezt tettem. Bár beoltatták volna magukat azok a kismamák is akik tavaly meghaltak!Kérdezd meg az ő férjüket az idén gondolkodnának e rajta.Nekem sem a házi orvosom sem a nőgyógyászom nem oltás párti még is mind a kettő ajánlotta az oltást!

Hiába eszel sok gyümölcsöt az még nem véd meg semmitől.

Rengeteg gyümölcsöt és zöldséget eszem mégis a gyerekeimtől elkaptam egy köhögéses mifenét,mert haza hozzák a suliból és oviból!

Az oltásokról meg csak annyit hogy hallottunk már olyat hogy valaki a kötelező oltástól lett maradandóan beteg még is mindenki beoltatja a gyermekét gondolkodás nélkül!

Jelzem ha elkapod a h1n1-et attól is lehet maradandó károsodása a babának míg az anyuka jól átvészeli a betegséget!

28 h km 3-dik babámat várom

2010. dec. 23. 15:17
 10/31 anonim ***** válasza:
Én is beoltattam magam, a nőgyógyászom azt mondta mindenképpen oltassak. 28h km
2010. dec. 23. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!