Kismamák! Oltatt (at) ok az idén h1n1 ellen? Hány hetesen? Van értelme?
Nincs értelme csak a gyereket mérgezed vele.
Érdekesség képp megsúgom Németo.-ban született annak idején 1gyerek akinek az anyja beoltatta magát nem ez ellen és a gyereknek középsúlyú izom sorvadása lett.
Szóval úgy oltassátok magatokat h fennáll az agyhártya gyulladás stb.
18/F
Magyarországon meg egy nő nem oltatta be magát és a gyereke fél lábbal született.
1OO-ból 3 gyerek sajnos fejlődési rendellenességgel születik, ennek semmi köze az oltáshoz.
Azért köszönöm a véleményeket.
Nem. Én tavaly nem oltattam és elkaptam. Onnan tudom, hogy azt, hogy a háziorvos egy felméréshez készíttetett kenetet. Az eredmény sima influenza és H1N1 pozitív lett. Mindkettőt elkaptam és még élek. Sima köptetőt és algopyrint szedtem rá. 3 nap! múlva már semmi bajom nem volt.
Ha alapból odafigyelsz az egészségedre és ha beteg vagy akkor elmész orvoshoz, akkor nem éri meg.
NEM!!!!
Tavaj sem.Pedig terhes voltam......
Én beoltatom magam, tavaly is ezt tettem. Bár beoltatták volna magukat azok a kismamák is akik tavaly meghaltak!Kérdezd meg az ő férjüket az idén gondolkodnának e rajta.Nekem sem a házi orvosom sem a nőgyógyászom nem oltás párti még is mind a kettő ajánlotta az oltást!
Hiába eszel sok gyümölcsöt az még nem véd meg semmitől.
Rengeteg gyümölcsöt és zöldséget eszem mégis a gyerekeimtől elkaptam egy köhögéses mifenét,mert haza hozzák a suliból és oviból!
Az oltásokról meg csak annyit hogy hallottunk már olyat hogy valaki a kötelező oltástól lett maradandóan beteg még is mindenki beoltatja a gyermekét gondolkodás nélkül!
Jelzem ha elkapod a h1n1-et attól is lehet maradandó károsodása a babának míg az anyuka jól átvészeli a betegséget!
28 h km 3-dik babámat várom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!