Van itt olyan 35-36 hetes kismama, aki úgy érzi,2-3 héttel elöbb lesz meg a babája? Mit éreztek? Jóslók, görcsök, baba méretei stb?
Juujjj gratulálok a picihez! :) Olyan jó nektek,hogy már túl vagytok rajta. Nekünk még holnap kerülnek majd helyre a dolgok, a kórházi pakk készen van,márcsak fogkrém ilyesmi kell bele. Ja voltam orvosnál, kinyilt az összes méhszájam 1 ujjnyira, és a baba is lent van. Most éjjel már én is felébredtem 1-1 fájásra, de egyáltalán nem elviselhetetlenek voltak. A medencém és a fenék csontom fáj,és keményedik a hasam. Meglátjuk meddig húzzuk még együtt. :)
Ha van időtök írjatok ám!
Ja és Bálint babánk lesz! :)
Nekem lelassult,a napi 10 meg volt,de nem volt túl élénk.
Első vagyok,Petra baba anyukája.
Sziasztok lányok! Még mindig egyben vagyok. Hétvégén kezdődtek el,hogy reggelente 2-3 jóslófájásom van. Voltam dokinál szerdán, 3111 a méhszájam, a baba most 3200 gramm körül van. Tegnap is jóslókra keltem, ma is, de ma már erősebbek voltak, és 4 db volt egymás után, szabálytalan időközönként,és volt amikor a derekam is belefájdult.
Az "idősebbek" aazt mondják,szerintük ezen a héten meglesz, látszik már az arcomon. Remélem igy lesz. Jó babázást nektek, irjatok ha van időtök!
Drukkolok!
Első válaszoló,Petra mamája.
Köszönöm! Megirom majd ha van valami. Remélem ti is jól vagytok, gondolom hulla fáradtan....
Pihenni nem nagyon tudok. Este későn alszom, fél 12 fele, reggel 7 körül kelek, éjjel legalább 4szer pisilek, és újabban napközben sem tudok aludni... Minden este azt álmodom,hogy megszületett a babám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!