Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan 35-36 hetes...

Van itt olyan 35-36 hetes kismama, aki úgy érzi,2-3 héttel elöbb lesz meg a babája? Mit éreztek? Jóslók, görcsök, baba méretei stb?

Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 18:03
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Juujjj gratulálok a picihez! :) Olyan jó nektek,hogy már túl vagytok rajta. Nekünk még holnap kerülnek majd helyre a dolgok, a kórházi pakk készen van,márcsak fogkrém ilyesmi kell bele. Ja voltam orvosnál, kinyilt az összes méhszájam 1 ujjnyira, és a baba is lent van. Most éjjel már én is felébredtem 1-1 fájásra, de egyáltalán nem elviselhetetlenek voltak. A medencém és a fenék csontom fáj,és keményedik a hasam. Meglátjuk meddig húzzuk még együtt. :)

Ha van időtök írjatok ám!

Ja és Bálint babánk lesz! :)

2012. nov. 23. 15:32
 32/42 A kérdező kommentje:
ja illetve a derekam fáj már eléggé. Az nektek is fájt,ugye?
2012. nov. 23. 15:35
 33/42 A kérdező kommentje:
Illetve még annyit kérdeznék, hogy nektek előző 1-2 napban lelassult a babátok szülés után? Megvolt a napi 10 mozgás?
2012. nov. 23. 15:37
 34/42 anonim ***** válasza:

Nekem lelassult,a napi 10 meg volt,de nem volt túl élénk.

Első vagyok,Petra baba anyukája.

2012. nov. 23. 16:25
 35/42 anonim ***** válasza:
Nekem fordítva inkább élénkebb volt, de én voltam hisztisebb a szokásosnál, ill. érzékenyebb. Előző nap pont nem volt egy darab jóslóm sem és aznap sem. Kitartás, nemsokára te is babázol! Drukkolok! (második voltam)
2012. nov. 24. 19:23
 36/42 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok! Még mindig egyben vagyok. Hétvégén kezdődtek el,hogy reggelente 2-3 jóslófájásom van. Voltam dokinál szerdán, 3111 a méhszájam, a baba most 3200 gramm körül van. Tegnap is jóslókra keltem, ma is, de ma már erősebbek voltak, és 4 db volt egymás után, szabálytalan időközönként,és volt amikor a derekam is belefájdult.

Az "idősebbek" aazt mondják,szerintük ezen a héten meglesz, látszik már az arcomon. Remélem igy lesz. Jó babázást nektek, irjatok ha van időtök!

2012. nov. 26. 14:45
 37/42 anonim ***** válasza:
Akkor már nincs sok! Nekem is megjegyezték az arcomat az utolsó napokban, úgy emlékszem írtam is. Pihenj sokat, mert jönnek az éjszakai túrnék! :) (második voltam)
2012. nov. 26. 17:23
 38/42 anonim ***** válasza:

Drukkolok!

Első válaszoló,Petra mamája.

2012. nov. 26. 17:37
 39/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Megirom majd ha van valami. Remélem ti is jól vagytok, gondolom hulla fáradtan....

Pihenni nem nagyon tudok. Este későn alszom, fél 12 fele, reggel 7 körül kelek, éjjel legalább 4szer pisilek, és újabban napközben sem tudok aludni... Minden este azt álmodom,hogy megszületett a babám. :)

2012. nov. 26. 19:47
 40/42 anonim ***** válasza:
Mi újság?
2012. dec. 2. 10:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!