Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan 35-36 hetes...

Van itt olyan 35-36 hetes kismama, aki úgy érzi,2-3 héttel elöbb lesz meg a babája? Mit éreztek? Jóslók, görcsök, baba méretei stb?

Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 18:03
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Mennyi idős is vagy? Mármint hány hetes? A szád is feldagadt? Azt mondják az is szokott
2012. nov. 14. 18:07
 22/42 anonim ***** válasza:
Pont ma vagyok a 38. hét utolsó napjában. Ma már szebben nézett ki az arcom, éjszaka is nyugi volt, semmi fájás, szerintem szórakozik velünk a kis csaj..:) Már nagyon lent van, kíváncsi leszek a méhszájértékemre. Majd szombaton kiderül. Te hogy állsz? Nekem ebből már nem lesz előbb baba, kivárja a maga idejét..
2012. nov. 15. 15:26
 23/42 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Én a már megszületett Petra baba anyukája vagyok.Nagyon drukkolok nektek,most már az utolsókat rúgjátok!

2012. nov. 15. 17:45
 24/42 A kérdező kommentje:

Nekem még mindig a hüvely zsibbadás és nyillalás jellemző,meg az hogy úgy érzem mintha feszitené a méhszájat.

Szorgalmasan iszom a málnalevél teát már 10 napja,remélem használni fog. Ma könnyebb napom volt, sokat takaritottam, csak a sétát nem birja a lábam, ami szörnyen vizesedik.

Ti hogy vagytok a babával?

2012. nov. 15. 20:37
 25/42 A kérdező kommentje:
Mi a helyzet? Hogy vagytok????
2012. nov. 18. 06:44
 26/42 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok?
2012. nov. 21. 16:14
 27/42 A kérdező kommentje:
Egyben vagyunk. Az nst-im mutatnak fájásokat,de csak jóslókat. Egyre jobban fáj mindenem,holnap megyek dokihoz,meglátjuk. Ti?
2012. nov. 21. 19:10
 28/42 A kérdező kommentje:
Voltam a dokinál, a fiam beékelödött a medencébe, mostmár bármikor előjöhet,de húzhatom simán a 40.hétig is.
2012. nov. 22. 17:56
 29/42 anonim ***** válasza:
Hűha!Drukkolok!Mi lesz a neve?
2012. nov. 22. 19:24
 30/42 anonim ***** válasza:

Sziasztok! (második :) ) 16-án pénteken megszületett Tamara lányom 2470 g-mal és 45 cm-rel picike manócska, kedd óta itthon vagyunk, alakítgatjuk a napirendünket, szokjuk egymást. Az egész család szerelmes a csöppségbe.

Nagyon gyors szülés volt, fél háromkor ébredtem három perces rendszeres fájásokra, lezuhanyoztam, összeszedtük a cuccot és a sofőrt, mire beértünk a kórházba teljesen eltűnt a méhszáj csak a burok tartotta bent a gyereket. Azonnal fektettek fel a szülőágyra és már nyomtuk is kifelé, 05.05-kor megszületett. A fogadott orvosom lekéste az akciót, így ügyeletesnél szültem. Nekem bevált a málnalevél tea :) Kérdező, hogy vagy?

2012. nov. 23. 12:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!