Van itt olyan 35-36 hetes kismama, aki úgy érzi,2-3 héttel elöbb lesz meg a babája? Mit éreztek? Jóslók, görcsök, baba méretei stb?
Sziasztok lányok!
Én a már megszületett Petra baba anyukája vagyok.Nagyon drukkolok nektek,most már az utolsókat rúgjátok!
Nekem még mindig a hüvely zsibbadás és nyillalás jellemző,meg az hogy úgy érzem mintha feszitené a méhszájat.
Szorgalmasan iszom a málnalevél teát már 10 napja,remélem használni fog. Ma könnyebb napom volt, sokat takaritottam, csak a sétát nem birja a lábam, ami szörnyen vizesedik.
Ti hogy vagytok a babával?
Sziasztok! (második :) ) 16-án pénteken megszületett Tamara lányom 2470 g-mal és 45 cm-rel picike manócska, kedd óta itthon vagyunk, alakítgatjuk a napirendünket, szokjuk egymást. Az egész család szerelmes a csöppségbe.
Nagyon gyors szülés volt, fél háromkor ébredtem három perces rendszeres fájásokra, lezuhanyoztam, összeszedtük a cuccot és a sofőrt, mire beértünk a kórházba teljesen eltűnt a méhszáj csak a burok tartotta bent a gyereket. Azonnal fektettek fel a szülőágyra és már nyomtuk is kifelé, 05.05-kor megszületett. A fogadott orvosom lekéste az akciót, így ügyeletesnél szültem. Nekem bevált a málnalevél tea :) Kérdező, hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!