Van itt olyan 35-36 hetes kismama, aki úgy érzi,2-3 héttel elöbb lesz meg a babája? Mit éreztek? Jóslók, görcsök, baba méretei stb?
Utolsó: én is ezt érzem sokszor, hogy olyan mintha a baba már a hüvelyemben lenne.Sőt sokszor ha pisilek, úgy érzem,mintha a gáttájékon lenne a feje, ott érzek nyomást. 1,5 hete c:3100 voltam.
Nektek a belső méhszáj van nyitva?
Az én babám is 2800-3000 gr kg körül van most, 2 hete volt 2500 gr.
Első válaszoló vagyok:ma voltam vizsgálaton,és az orvosom azt mondta,2-3 nap max.
Majd írjatok,mi lett veletek!
Sziasztok!Első válaszoló vagyok.Jó,hogy írtatok!:)
Én is voltam orvosnál,azt mondta a feje már nagyon lent van,és nincs hátra sok.Folyamatosan keményedem továbbra is,derékfájás,és jóslózok,amik nem múlnak,már 3 napja,7-8 percenként jönnek.A doki azt mondta a héten tuti meglesz.Ami érdekes,hogy a nővérem mindkét kislányát 36+5-re szülte,és anyukám azt mondta engem 37+2-re szült,a nővéremet 37+4-re.Úgy látszik a családba,ilyen "gyors babák" születnek.
Akkor könnyű szülést kívánok! Ha lesz 5 perced,jelentkezz majd,hogy mi ujság! :)
Nem irta véletlenül a papirodra a doki hogy hol van jelenleg a fundusod? Tudod, az px/3 vagy px/4 stb értékre gondolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!