Van itt olyan 35-36 hetes kismama, aki úgy érzi,2-3 héttel elöbb lesz meg a babája? Mit éreztek? Jóslók, görcsök, baba méretei stb?
Sziasztok lányok!Első válaszoló vagyok.
Az én kislányom 9-én pénteken reggel megszületett.2820 gramm,és 52 centi.8-án este írtam nektek,utána lefeküdtem,hajnali 4-kor felébredtem és jött egy erős fájás.Rá 5 percre még egy,fél 5-ig figyeltem magam,akkor pedig kicsattant a magzatvizem,és 3 perceseim lettek.Nagyon siettünk a kórházba,5-re beértünk,megvizsgáltak 4 ujjnyira nyitva voltam,azt mondták irány a szülőszoba,az orvosom háromnegyed 6-ra ért be,a Petra baba pedig 6:05-kor kibújt:)) Könnyű volt a szülés,jól vagyok,ma jöttünk haza.A tejem egész szépen beindult.Egyelőre még elég sokat alszik.Nagy haja van:))
Ti?
Én is egyben. 2 napja barnás pecsételésem van, tegnap elött este icipicit véres is volt. Tegnap már csak barnás pöttyök meg ma is de csak egy-egy pötty. A hasam nekem is eléggé fáj, egyre többször keményedik,illetve én olyasmit érzek,mintha a fenekem fájna belül....
a 60-as érték az már bőven jóslófájás,igaz? n holnap megyek nst-re.
Nem magamra értettem,hanem arra a válaszolóra,aki irta hogy 60-as fájásai vannak. :)
Engem még biztos nem tartanak bent,olyan fájásaim közel sincsenek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!