Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan 35-36 hetes...

Van itt olyan 35-36 hetes kismama, aki úgy érzi,2-3 héttel elöbb lesz meg a babája? Mit éreztek? Jóslók, görcsök, baba méretei stb?

Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 18:03
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
Még én is egyben vagyok (második), tágultam ugyan de még nincs két ujjnyi, így várunk... a ctg méhtevékenységet is mutatott jön majd a hidegfront hátha beindítja a dolgokat..
2012. nov. 11. 12:23
 12/42 A kérdező kommentje:
Mennyi volt a fájás értéked a ctg-n?
2012. nov. 11. 14:10
 13/42 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok lányok!Első válaszoló vagyok.

Az én kislányom 9-én pénteken reggel megszületett.2820 gramm,és 52 centi.8-án este írtam nektek,utána lefeküdtem,hajnali 4-kor felébredtem és jött egy erős fájás.Rá 5 percre még egy,fél 5-ig figyeltem magam,akkor pedig kicsattant a magzatvizem,és 3 perceseim lettek.Nagyon siettünk a kórházba,5-re beértünk,megvizsgáltak 4 ujjnyira nyitva voltam,azt mondták irány a szülőszoba,az orvosom háromnegyed 6-ra ért be,a Petra baba pedig 6:05-kor kibújt:)) Könnyű volt a szülés,jól vagyok,ma jöttünk haza.A tejem egész szépen beindult.Egyelőre még elég sokat alszik.Nagy haja van:))

Ti?

2012. nov. 12. 14:26
 14/42 A kérdező kommentje:
Jajj de jó neked,gratulálok a kislányodhoz! És jó,hogy ilyen könnyű szülésed volt!
2012. nov. 12. 14:41
 15/42 anonim ***** válasza:
Gratulálok! (és irigyellek egy picit!.. :) ) Én még mindíg egyben, tegnap sétáltunk egy nagyot amire folyamatosan fájdogált a hasam, éjszaka is éreztem, hogy dolgozik a méhem, de még bőven elviselhető fájások ezek. A ctg-n 60-ig ment fel a görbe, a doki rákérdezett, hogy fájásom van-e, én mondtam, hogy egy picit fáj, mintha menstruálnék. Nem tudom mi az az érték ami már fontos? Kérdező, te hogy vagy?
2012. nov. 13. 11:29
 16/42 A kérdező kommentje:

Én is egyben. 2 napja barnás pecsételésem van, tegnap elött este icipicit véres is volt. Tegnap már csak barnás pöttyök meg ma is de csak egy-egy pötty. A hasam nekem is eléggé fáj, egyre többször keményedik,illetve én olyasmit érzek,mintha a fenekem fájna belül....

a 60-as érték az már bőven jóslófájás,igaz? n holnap megyek nst-re.

2012. nov. 13. 14:25
 17/42 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ha igazi fájásnak számított volna akkor biztosan bent tartanak a kórházban. Lehet, hogy holnap már haza sem engednek téged? Szurkolok! Majd írd meg mi volt! Én szombaton megyek ismét dokihoz! Hacsak addig nem indul meg valami..
2012. nov. 13. 17:31
 18/42 A kérdező kommentje:

Nem magamra értettem,hanem arra a válaszolóra,aki irta hogy 60-as fájásai vannak. :)

Engem még biztos nem tartanak bent,olyan fájásaim közel sincsenek. :)

2012. nov. 13. 18:21
 19/42 A kérdező kommentje:
Hogy vagytok, mizujs?
2012. nov. 14. 12:51
 20/42 anonim ***** válasza:
Még mindig egyben vagyok, éjszaka többször felriadtam arra, hogy fájásom van, de még mindíg nem az igazi. Reggel belenéztem a tükörbe és egy hörcsög pislogott vissza, mindenki azt mondja, hogy fel van fújódva a fejem, így nagyon bízom benne, hogy történik végre valami.. A védőnő ma nézett szívhangot azt mondta jóval lejjebb van a baba mint a múltkor és ő is megjegyezte az arcomat . A baba aktívabb mint szokott, ez nem tudom jelent-e valamit. Nem marad más hátra mint várni a csodát... :)
2012. nov. 14. 13:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!