Kismamák! Ti hogyan spóroltok?
Sajnos én olyan helyen dolgozom, ahol sokat ügyfelezek és egész nap ülök, úgyhogy egy kicsit csinosabban kell öltözni+ az üldögélés miatt a "lehúzott slicces megoldás nagyon kényelmetlen volt. 3-4 kismamanadrágot vettem a környező turikban. Bementem, megnéztem mikor van bálabontás, megkérdeztem, hogy van e kismamanacijuk, ha épp nem volt, visszamentem bontásra (munkából hazafelé útba esett), így kb. 3 hét alatt vettem őket darabját (kilóra) kb 400-700 ft-ért. Felsőket, amikor volt a turiban ott, ha a boltban láttam meg olcsón, ott vettem, de azokból is max 6-7 db-ot (Én sajnos nem tudtam már a 10. héttől belepréselni magam a saját ruháimba, ezért kellett ennyi)
A barátnőm elkövette azt a hibát, hogy 50,52,54,56-os méretből vett egy csomó babaruhát és született egy igen csak óriás bébije. 62-vel indult. Amit fel lehet hajtani abból nem szabad picit venni.
Nálunk Szegeden a turiban kb. 400-800 Ft egy egy nem túl használt tipegő. A vatera, meg a teszvesz a sztenderdek, mi is onnan vásárolunk, igazán akkor tudsz spórolni, ha időben elkezdesz nézelődni és ki tudod várni, hogy legyen jó árú cucc, ami tetszik nem sürget az idő.
Most hirtelen ennyi jut eszembe. A lelkiismeret-furdalást meg felejtsd el ezzel kapcsolatban, tényleg nem ezen fog múlni, hogy boldog gyermekkora lesz e a csöppségnek.
Szia!légzésfigyelőt (magamtól nem vettem volna), kiságyat, ruhákat járókát kaptunk. Ezen kívül én még vettem 3 bodyt, mert azt nincs a kapottak között tescosat, 3pár zoknit, textil pelust, spáros akciós plédet, auchanból pedig gumis lepedőt a héten akciós.
Magamnak a kínaiban vettem 2 hosszú nacit és 2 térdnadrágot 3 pólóval, ez nekem bőven elég, még szülés után is jók lesznek, mert nem híztam sokat.
Vateráról vettem előkét, babakocsit 6500ft, ágyneműt 5000ft.
Kiskádat nem veszek, mert a nagy kádban fogjuk füretni, abba vettünk egy csúszásgátlót. Krémek, fürdetők pedig azok lesznek, amit a doki felír, azoknál nincs jobb. Nekem még a kórházi cuccok hiányoznak, mert úgy voltam vele, hogy először a babának legyenek meg a fontos dolgok, aztán jövök én, hallgatok is miatta, hogy még nincs a kórházi cuccom összekészítve, ezeket is kínaiban fogom venni.
Havonta 60ezres lakáshitel mellett nem nagyon tudunk válogatni. De én így is nagyon nagy szeretettel várom a kisfiamat és szerintem ez a lényeg, nem a 100ezres babakocsi!!! :)
33hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!