Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kényszeríthetem valahogy,...

Kényszeríthetem valahogy, hogy vetesse el?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy nálam 10 évvel idősebb nővel. Nem szeretem, de jól megértettük egymást. Egyikünk sem akart gyereket, de megtörtént a baj. Most meg akarja tartani, de én ezt nagyon nem akarom. Egy gyerekhez két ember kell, ketten kellene, hogy döntsünk. Milyen módja van, hogy kötelezzem, ne tartsa meg? Végtére engem sem kötelezhetnek arra, hogy apa legyek. Én még ehhez túl fiatal vagyok.
2012. nov. 4. 12:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
37%

ez van igy jartal apa leszel az eg is igy akarta gratulalok.Akkor most probald belole kihozni a legjobbat donsd el akarsz e kapcsolatot a gyerekkel.Fizetni mindenkeppen kell 18 kemeny evig minimum ezt nem kerulheted ki.

Az az erzesem a csaj siman sperma donornak hasznalt teged.

Remelem tanultal belole oregedo 36 feletti holgyek kapuzaras elotti panikban gyorsan szulnek egyett.

El is veheted felesegul lessz csaladod feleseged es geyreked akkor is ha nem szereted a holgyet siman kozossen nevelhetnetek a gyereketeket.Elvegre ez egy eros szall ami eleted vegeig osszekot vele.

2012. nov. 5. 13:23
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Jogilag nem kényszerítheted, maximum elmondod, hogy nem akarod a gyereket, nem vállalsz semmilyen felelősséget. Az már más kérdés, hogy ez milyen dolog, te tudod. Arra, meg, hogy mondott valami és te elhitted, annyit mondhatok, hogy ezt a templomban szokás, mármint elhinni, amit mondanak. Vannak még csodák, olyan nők is teherbe eshetnek akiket meddőnek nyilvánítottak. Ennek megelőzésére való az óvszer. Ez sajnos patthelyzet.
2012. nov. 5. 14:12
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha pedig nincs gyereke, és úgy volt, hogy nem is lehet, akkor ez neki egy hatalmas "ajándék" az élettől, és talán egy utolsó lehetőség. Nagyon csodálkoznék ha ebben a helyzetben, -37 éves létére - sikerülne meggyőznöd arról, hogy az abortusz mellett döntsön. Ugyan ez nagyon nem korrekt dolog a részéről(finoman fogalmazva), rendkívül önző dolog, mert tönkreteheti a te életedet, és a gyermeknek is valószínűleg az apja nélkül kell felnőnie - jelen állás szerint. Sajnállak őszintén, de te hibáztál, amikor elhitted, hogy "nem kell védekezni, mert...". És igen, lehet, hogy ennek valamiért így kellett történnie:)Egyébként, őszintén: kicsit sincs semmi pozitív érzésed a baba érkezésével kapcsolatban? Mert végül is, ahogy írtad jól megértettétek egymást a hölggyel, tehát nem egy "egy éjszakás kaland" gyümölcse lesz a kis pocaklakó:)Kívánom, hogy a lehető legjobban alakuljanak a dolgaitok, már csak a baba miatt is, ő semmiről nem tehet.
2012. nov. 6. 06:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!