Nem tudom mit kezjek magammal, mert már a 17. hétben vagyok és sajnos még mindig nem tettem le a cigit. Annyira szeretném de valahogy nagyon nem megy. Napi fél-egy dobozzal megy el. Mit tegyek? Félek, hogy valami baja lesz a picinek!
Mit tegyél?! Legyen akaraterőd, ilyen egyszerű!
Én is dohányoztam, de ahogy pozitív lett a teszt, nem szívtam egy szálat se utána. Mi készültünk a gyermekre, így leszokóban voltam, de 9 évig dohányoztam.
Egyébként pedig - szánalmas és sajnos így van -, de lassan nem lesz meglepő, ha egy kismama dohányzik vagy iszik. Főleg a kórházak előtt.
Majd kapod a tüdőérlelőt és egyéb gyógyszereket, ha úgy alakul. Esetleg ha betegen születik a gyereked (bár mástól is születhet úgy!!!), akkor pedig majd lájkolom a segélykérő felhívást, hogy kapjál 100 Forintot mindegyik után..
napi 1 doboz? :O :( fúú az szerintem nagyon sok. Szerintem próbáld meg, hogy minden nap kevesebb szálat szívsz el, és mondjuk a napi 3 szál maradjon. Vagy /mondjuk ez pazarlás/ ne szívd el az egész cigit, csak tartsd a kezedbe és szívd el a felét. Egyik ismerősöm is ezt csinálta, neki azt mondta az orvos, hogy inkább gyújtson rá (de ne szívjon sokat) minthogy "elvonási tünetei" legyenek, mert azt a baba is megérzi.
Nem túl jó példa, de ezért van az, hogy azoknak a nőknek a kisbabáját le kell szoktatni, akik terhesség alatt kábítószereztek.
Sok szerencsét Neked!!! :)
Őszinte leszek!
Szerintem nem akarsz annyira leszokni, és nem túlzottan érdekel a baba sorsa, vagyis persze érdekel, de nem annyira, amennyi ahhoz kellene, hogy leszokjál!
Minden akarat kérdése!
1doboz,az rohadt sok,mintha meg sem próbálnád letenni...Ne haragudj,de nekem is úgy tűnik,h csak nyafogsz,de tenni érte nem akarsz..Mi még nem terveztük a babát,szóval sokat cigiztem,de ahogy pozi lett a teszt letettem,mert ő volt a fontosabb,nem én...
Pont van ismertségi körben egy anyuka,aki nem tette le,kisfia 8éves,koraszülött volt,és millió egy műtéten van már túl,nagyon beteges(elég súlyos betegségek)..Nem biztos,h a cigi,lehet genetika is...De sosem derül már ki,h vajon egészségesen születik-e a kicsi,ha leteszi a cigit...
Szánalmas!! Szeretnéd te egyáltalán ezt a gyermeket??? Erős dohányos voltam, imádtam cigizni, sörözni, kávézni, de amikor meg tudtam, hogy babát várok azonnal letettem mindent. Azóta eszem ágában nem volt rágyújtani! Ha megtenném, szembeköpném magam a tükörben, az tuti.
Akaratgyenge, önző ember vagy!! 1 doboz cigi az krva sok!! Még ha csak pár szálat szívnál azt mondom az is sok, de legalább meg van a szándék a leszokás irányába, na de 1 dobozzal!!!???
Én is cigiztem, de csak 2 évig. Amint megtudtam, hogy baba van a pocakomban, azonnal letettem, illetve csak néhány slukkot kértem a páromtól. Már ő sem cigizik.
Akarat kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!