Mit vigyek magammal a kórházba a babának? Kistarcsán fogok szülni!
Bocs off lesz!Első válaszoló!Egyéb tapasztalatok Pécsen szülésről?Én is ott fogok szülni,remélhetőleg 3 hét múlva.
köszi.
Hát én csak azt tudom írni, amit én beraktam, de nem Kistarcsán fogok szülni.
2-3 db textilpelus büfiztetéshez, pléd vagy vékony takaró, popsitörlőkendő, pelenka, pelenkázó alátét, cérnasapka.
Persze attól is függ, hogy mikor fogsz szülni. Mikor a lányomat szültem nagyon hideg január volt és kellett a takaró, meg valamilyen sapka.
Én vittem még egy két bodyt is, mert volt, hogy a lányom összepisilte a kis inget, amit a csecsemősök ráadtak, így nem kellett rögtön a csecsemősökhöz rohannom egy újért.
Kedves 16:29!
Nem volt fogadott orvosom, így az épp akkori ügyeletes orvos vezette le a szülést. (egy doktornő). Nagyon rendesek voltak, mind az orvosok, a nővérek. Három napot töltöttünk bent, pelenkán, popsitörlőn kívül mást nem kellett vinni, adtak mindent, ruhát, textilpelust, popsikenőcsöt, alkoholt is. De ha akarsz vihetsz a babádnak saját ruhát is. A baba végig veled lesz, mert gyermekágyas szobák vannak. Ami nagyon jó dolog, de ugyanakkor nagyon fárasztó is mert ha épp a TE babád nem sír akkor a szobatársaidé fog.Figyelj arra hogy pontosan vezesd azt a kis füzetet hogy mikor mennyit evett a baba, mert nekem ezzel volt probléma és majdnem e miatt nem engedtek haza. Ill. a harmadik napon ha kérdezik hogy volt e székleted mond hogy volt. Ha nem volt akkor is, mert különben nem engednek el. Otthon pedig nyugodtabb körülmények között biztosan sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!