37-38 hetes kismamak ti is szédültök igy a vége felé? En mar nem birok magammal, egesz nap forog a szoba, fáradekony, ingerlékeny vagyok. Minden idegesít. Mas is van igy ezzel?
Ezt a kérdést akár én is feltehettem volna:)
Dettó így vagyok:ha sokáig állok/5percnél tovább/már szédelgek,le kell ülnöm,kín a hajolgatás,olyan a hasam,mintha egy 100kg-os kő húzná lefelé,feszít alulról.Nyűgös vagyok,hisztis vagyok/nem irigylem a környezetemben élőket/,nem mindegy az ágyban sem,hogy fekszem,így én sem tudok már olyan jókat aludni.Nappal meg én sem tudok pihenni,mert van egy 2 és fél éves kislányom.Szóval,nem vagyunk egyedül ezekkel a dolgokkal,de kitartás még ebben az 1-2hétben!:)
Bocsi,de picit akkor megnyugodtam,hogy mas is van igy ezzel...En is szedek vasat is,de még fekve is képes vagyok szédülni..Gyomorégés is elviselhetetlen már,nem segít semmi,tarkóm,nyakam is fáj már töle..Nekem is van egy 6 éves kislányom,igy nincs nagyon idöm pihengetni...meg hát utolso pillanatra hagytam mindent,így most kapkodhatok..Elsö terhességemnél nem volt semmi ilyen gond..Most meg,kegyetlen vagyok,páromat is kikészítem már,mindenre ugrok és egy ártatlan kérdésnél is szinte már leherapom a fejét..Jó lenne már újra a réginek lenni..:)január 15-re vagyok kiirva,de már 1 ujjnyira nyitva vagyok,és a dokim szerint a leletek alapján,nem húzom addig..Lehet ezért is vagyok már ilyen,érzem a dolgot..:))Ki hogy van ezzel?
,
Háát,latom akkor tényleg nem vagyok egyedül..kezdtem mar megijedni,hogy valami baj van..én sokszor még olyan kis fényes pontokat is latok..neurologusnal is voltam a tünetekkel,de azt mondta ez nem szervi,szerinte a terhesseg..én a terhesseg elött panikbeteg is voltam,ugyhogy minden megijeszt..:(
Jó lenne már a kezemben tartani a kisfiamat..én is lesem mindig,hogy ez már a nyakdugo-e,vagy nem e a magzatviz folyik..:))Sok a jóslóm is már,minden este,de persze sose rendszeres..már nincs sok hátra,de hát nagyon nehéz kivárni..én a 35.héttöl érzem ilyen ramatyul magam,azelött nem volt gond..úgy látom a 2.ik vagy többedik terhesseget mas is nehezebben viseli..de hat most mar tenyleg nincs sok.Mindenkinek kitartást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!