Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37-38 hetes kismamak ti is...

37-38 hetes kismamak ti is szédültök igy a vége felé? En mar nem birok magammal, egesz nap forog a szoba, fáradekony, ingerlékeny vagyok. Minden idegesít. Mas is van igy ezzel?

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 10:42
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Nincs nagyon lent a vérnyomásod? Iszol eleget?
2011. dec. 28. 11:09
 2/23 A kérdező kommentje:
Szia!Tegnap voltam dokinal 120/80 volt,tehat normalis..Elötte 90/60,100/60 szokott lenni..en is gondoltam,hogy esetleg ettöl..de mar elegem van belöle,szinte semmit nem tudok csinalni..
2011. dec. 28. 11:18
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szédülök de fájdogál mindenhol és nem tudok aludni és állandóan pisilnem kell. :( És van itthon egy 3 évesem akitől még nappal se tudok pihizni.
2011. dec. 28. 11:38
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Én 34 hetes vagyok, de egyre gyakrabban jön rám is a szédülés, bárhol is vagyok éppen. Elviselhető, de jobb rögtön leülni olyankor. Nekem is jó még a vérnyomásom, én arra gondoltam, hogy a vashiányom okozza (most a végére alakult ki). Kitartás, már alig van egy kis időd!
2011. dec. 28. 13:52
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést akár én is feltehettem volna:)

Dettó így vagyok:ha sokáig állok/5percnél tovább/már szédelgek,le kell ülnöm,kín a hajolgatás,olyan a hasam,mintha egy 100kg-os kő húzná lefelé,feszít alulról.Nyűgös vagyok,hisztis vagyok/nem irigylem a környezetemben élőket/,nem mindegy az ágyban sem,hogy fekszem,így én sem tudok már olyan jókat aludni.Nappal meg én sem tudok pihenni,mert van egy 2 és fél éves kislányom.Szóval,nem vagyunk egyedül ezekkel a dolgokkal,de kitartás még ebben az 1-2hétben!:)

2011. dec. 28. 15:44
 6/23 A kérdező kommentje:

Bocsi,de picit akkor megnyugodtam,hogy mas is van igy ezzel...En is szedek vasat is,de még fekve is képes vagyok szédülni..Gyomorégés is elviselhetetlen már,nem segít semmi,tarkóm,nyakam is fáj már töle..Nekem is van egy 6 éves kislányom,igy nincs nagyon idöm pihengetni...meg hát utolso pillanatra hagytam mindent,így most kapkodhatok..Elsö terhességemnél nem volt semmi ilyen gond..Most meg,kegyetlen vagyok,páromat is kikészítem már,mindenre ugrok és egy ártatlan kérdésnél is szinte már leherapom a fejét..Jó lenne már újra a réginek lenni..:)január 15-re vagyok kiirva,de már 1 ujjnyira nyitva vagyok,és a dokim szerint a leletek alapján,nem húzom addig..Lehet ezért is vagyok már ilyen,érzem a dolgot..:))Ki hogy van ezzel?

,

2011. dec. 28. 19:09
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
nálam ugyanez van mint amiket leírtál. én jan. 21-re vagyok kiírva, de a méhszáj 3110, a baba sem pici, van egy 5 éves fiam és egy 7 éves lányom akiket mindig akkor kap el az aktivitás amikor én pihennék. már énis várom a végét. egyik terhességemnél sem voltam ilyen dinka mint most, meg akkor még az utolsó nap is pörögtem, mostmeg csak feküdnék egész nap mert nem bírok csinálni semmit
2011. dec. 28. 20:17
 8/23 chococa_aath ***** válasza:
100%
37-38 hetes vagyok..:) elég gyakaran jön a szédülés de van hogy megrémülök mert van hogy elkezd sötétedni minden na akkor csak pislogok..=/ eléggé fáradékony is vagyok pedig eddig nem voltam elég nehéz igy a napi teendőimet elvégezni..=/ szegény párommal mindig veszekedek mindenért.. nagyon ingerlékeny vagyok..de szerencsére nem veszi fel a vitámimat csak nevet rajtam..:)) a hasam alja majd szét szakad annyira feszit alig birok menni..:S és minden percben szinte azt nézem hogy nem e a magzatvizem folyik.. más is van igy?
2011. dec. 28. 20:45
 9/23 A kérdező kommentje:

Háát,latom akkor tényleg nem vagyok egyedül..kezdtem mar megijedni,hogy valami baj van..én sokszor még olyan kis fényes pontokat is latok..neurologusnal is voltam a tünetekkel,de azt mondta ez nem szervi,szerinte a terhesseg..én a terhesseg elött panikbeteg is voltam,ugyhogy minden megijeszt..:(

Jó lenne már a kezemben tartani a kisfiamat..én is lesem mindig,hogy ez már a nyakdugo-e,vagy nem e a magzatviz folyik..:))Sok a jóslóm is már,minden este,de persze sose rendszeres..már nincs sok hátra,de hát nagyon nehéz kivárni..én a 35.héttöl érzem ilyen ramatyul magam,azelött nem volt gond..úgy látom a 2.ik vagy többedik terhesseget mas is nehezebben viseli..de hat most mar tenyleg nincs sok.Mindenkinek kitartást!!

2011. dec. 29. 11:20
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
tegnapi 20.17-es vagyok. A fényes pöttyök nálam is vannak. Ma voltam NST-n, ahol a baba pulzusa alapon 160as volt. Aztmondta a doki ha most 7végén nem lesz meg, akkor hétfőn újra NST. Beszéltem neki a jóslókról is, de nem vizsgált már meg, nehogy attól beinduljon. Talán a hétvégi front meghozza a hatását
2011. dec. 29. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!