Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha biztos, hogy átver de ha szóba hoznád akkor vége lenne mindennek?
Gondolom lány vagy.
Ha nem akarsz komolyat, csak a szex, akkor ne érdekeljen, hogy ő mit csinál...
Egyébként valószínűleg attól fél, hogy ha elmondaná vége lenne a dolognak.
Mind a ketten ugyanattól féltek.
Beszéljétek meg, más lehetőség nem nagyon van.
Vagy mivel úgysem akarsz semmi komolyat, keress mást, akivel nem csak "dugni" lehet...
szerintem ne várj őszinteséget egy szex-kapcsolattól :) habár a bizalom talán itt is fontos lenne, nem tudom...
de számon nem kérheted a fiatalembert, hiszen csak szex! azért persze megmondhatod neki, hogy nem érdekel téged, ha mással is csinálja, csak ne kamuzzon.
találjatok ki egy kifejezést erre, mondja azt, hogy úszni megy, vagy nem tudom:))
"nem érdekel téged, ha mással is csinálja, csak ne kamuzzon"
Hát ezt már mondtam neki.Kikérte magának,hogy kamuzna!Pedig mondhatná,hogy bocsi de ma nem veled találkozom hanem mással.Ha csak szóba merem hozni a dolgot azonnal támadásba lendül és úgy alakítja a dolgokat,hogy még nekem kell bocsánatot kérnem,hogy olyasmit feltételezek róla,hogy mással van.Régen ez nem így volt.Elmondta ha alakult valami és nem volt gond belőle.Engem az őszinteség hiánya nagyon zavar.Nem ehhez vagyok szokva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!