Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most mindennek vége? Esetleg még van esély?!
Hááát...Lehet, hogy akkor a fiúnak mégsem vagy olyan fontos??Vagy 1xűen várt várt és megunta,besértődött hogy nem mentél el,és még csak 1 üzit sem küldtél neki,hogy ne várjon.
19/L
Bocsi, de ha nem mentél el...Hülyeséget csináltál, most szerintem azt hiszi, hogy nem kell neked és csak hülyíted. Próbálj vele beszélni.
18/L
Nem küldtem és most egész nap ezen töröm a fejemet, h mi lesz, mert szeretem és én nem akarom, hogy vége legyen!
Egész este azt vártam, hogy mikor hív fel, hogy hol vagyok, de semmi! És kétségek között vagyok, mit csinálhatnék?
De hát nem mentél el hozzá, amikor meg volt beszélve, akkor ne azt várd, hogy még rádcsörög...Egy kapcsolatban persze, ez természetes, de még csak most alakulna ki köztetek valami, nem az ő felelőssége, hogy te hol vagy! Várt téged, te meg egyedül hagytad! Ne várd el, hogy most ő keressen! Szerintem azt hiszi, hogy csak szórakoztál vele...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!