Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos végleg vége van a kapcsolatunknak a barátnőmmel. Felejtsem el? Van arra esély, hogy visszatér még hozzám? Mit tegyek?
Szerintem van esély ezt megmenteni. ha nagyon szeretett a lány, akkor nem múltak el belőle pikk pakk az érzések...kered meg, mondd el neki, mennyire fontos neked. Amúgy mi az oka a szakitásnak? mert az hogy "egyszerűen elmúlt a szeretet" meg "nem vagyok elég jó hozzád" az azért édes kevés magyarázatnak.
Van egy párom, akivel szakitottam egyszer, és azt vártam, hogy keressen, hogy tiporjon kicsit utánam, megtette, én pedig megbocsájtottam és azóta együtt vagyunk.
A szerelmet meg nem késő felmelegiteni...és az is lehet h jobb lesz utána...
Mondjuk ez még attól is függ, hogy hány évesek vagytok, tudjátok e elég komolyan venni a dolgokat(vagy a lány) mert az hogy 2 naponta szakitunk, kibékülünk az már tényleg nem működik(mondom ezt én aki 3 naponta megbocsájtok a páromnak:D)
Amúgy sok sikert, és irj, hogy mi történt, szoritok Neked ÜDv
szerintem beszéljetek még,bagyon szereted azt a lányt, hát ne hagyd elmenni...legalábbis egyből...nem azt mondom h tapadj rá...
viszont kérdezd meg miért múlott el a szerelem, mióta érzi úgy hogy elmúlott? és hogy tudnál e segiteni Neki...
régi emlékek segithetnek, a boldog pillanatok:)
még egyszer beszéljetek...ha nem megy akkor sajnos tovább kell álljál, és tudom nehéz lesz, de erőssnek kell lenned. sok sikert még egyszer, és várom h ird meg mit beszéltetek, üdv
előző válaszadó (18)
Egyszeru es kemeny valasz!Szerintem ha nem szerelmes mar beled akkor ugy felejtsd el ot ahogy van!Minel hamarabb!Neki se tenne jot ha csak sajnalatbol menne vissza hozzad!
22 eves lany
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!