Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mindennek vége vagy jön majd a mesebeli folytatás?
Egy évig voltunk együtt a barátommal és a legutolsó nagy balhénkat már nem tudta megbocsátani és 3 héttel ezelőtt szakított velem. Mivel én még akkor is és most is nagyon szeretem próbáltam magam visszakönyörögni, de nem kart megbocsátani. Most pénteken meg fogtam magam és elmentem hozzá,hogy beszéljük meg, mert a szakítás is csak SMS-be történt és én tudni akartam a valódi okokat. Nagyon bunkó volt velem, könyörtelenül a szemembe mondta, hogy ő már nem szeret, élvezi a szabadságot és neki nincs rám már szüksége-sírva fakadtam mire ő nem hogy megvigasztalt volna, hanem adott egy táskát, hogy szedjem össze a cuccaimat és hazavisz. Haza hozott, egész úton nem szól hozzám, otthon kirakott és még bementem a haza köszönés nélkül elment, talán örökre...
Szerintetek van rá esély, hogy egy nap még visszakapom?
Szegénykém... Sajnos el kell fogadnod, hogy ennek a kapcsolatnak vége...
Nem tudok máást mondani, mint hogy törődj bele, akármennyire is fáj, mert minden jobb mint álmokat kergetni...
Én sem hiszem, hogy van esély.
De mi volt az a "balhé"?
Férfi vagyok, ha elmondod, akkor talán jól meg tudom ítélni a barátod viselkedését.
Ennyit erről. Fogd fel úgy, hogy egy hülyével kevesebb.
Találsz magadnak valakit, majd. Őt meg gyorsan felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!