Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mindennek vége vagy jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kateamstrong kérdése:

Most mindennek vége vagy jön majd a mesebeli folytatás?

Figyelt kérdés

Egy évig voltunk együtt a barátommal és a legutolsó nagy balhénkat már nem tudta megbocsátani és 3 héttel ezelőtt szakított velem. Mivel én még akkor is és most is nagyon szeretem próbáltam magam visszakönyörögni, de nem kart megbocsátani. Most pénteken meg fogtam magam és elmentem hozzá,hogy beszéljük meg, mert a szakítás is csak SMS-be történt és én tudni akartam a valódi okokat. Nagyon bunkó volt velem, könyörtelenül a szemembe mondta, hogy ő már nem szeret, élvezi a szabadságot és neki nincs rám már szüksége-sírva fakadtam mire ő nem hogy megvigasztalt volna, hanem adott egy táskát, hogy szedjem össze a cuccaimat és hazavisz. Haza hozott, egész úton nem szól hozzám, otthon kirakott és még bementem a haza köszönés nélkül elment, talán örökre...

Szerintetek van rá esély, hogy egy nap még visszakapom?

2010. febr. 1. 16:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A "balhé" egy szexhirdetés volt, ami nem egészen az volt aminek az ilyen hirdetések készülnek,de nem hitt nekem és azt hitt, hogy az enyém, ezen kiakadt és jött a szakítás. De tudom, hogy a lelke mélyén még szeret, csak most nem képes bennem bízni, a kérdés az, hogy túl tud majd egy nap lépni ezen és visszatalál-e hozzám ismét.
2010. febr. 3. 14:10
 12/17 anonim ***** válasza:

Az utolsó előtti válaszoló vagyok.

Ha nem vagy képes meggyőzni őt, akkor ez sajnos azt jelenti, hogy téged már a lelke mélyén se szeret. Önző alak, nem is érdemel meg téged.

2010. febr. 3. 14:16
 13/17 A kérdező kommentje:

Azt írtad, hogy te pasi vagy, vagy is szerinted ez nem számít megcsalásnak? Jó nem volt fer,hogy a tudta nélkül ilyet csináltam, de nem volt rá alkalmam, hogy elmondjam neki, mivel mi táv kapcsolatba éltünk és nem telefon téma volt ez az ügy, de ő megtudta, egyáltalán nem tisztességesen:elolvasta az e-mailjeimet, persze a tudtom nélkül és nem hagyta, hogy megmagyarázzam.

Most várok és közben szenvedek,de akár ki akár mit mond én pár hónap múlva felfogom keresni, hátha már képes lesz bennem meg bízni:...

2010. febr. 3. 14:22
 14/17 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok újból.

Ha nem feküdtél le mással, akkor nem csaltad meg, de ha esetleg másvalakivel csókolóztál például, akkor már érthető, hogy nem bízik benned...

Mindenesetre a fentiekből arra következtetek, hogy néhány hónap múlva már más "csaja" lesz...

2010. febr. 3. 14:49
 15/17 A kérdező kommentje:

Miért tetted idézőjelbe a "csaj" szót?

amúgy nagyon szépen köszönöm a válaszaidat!

2010. febr. 3. 19:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Mert nem szeretem azt kifejezést...
2010. febr. 4. 12:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Akartam írni: "azt a kifejezést".
2010. febr. 4. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!