Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37-38 hetes kismamak ti is...

37-38 hetes kismamak ti is szédültök igy a vége felé? En mar nem birok magammal, egesz nap forog a szoba, fáradekony, ingerlékeny vagyok. Minden idegesít. Mas is van igy ezzel?

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 10:42
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Olyan ijesztöek ezek a tünetek..neked nem mondta a doki,hogy mitöl van?hat,a 160as pulzus elég sok,de amugy en babóm szíve is be szok gyorsulni,de aztan lelassul..+ igazán ezek a frontok is,egyik követi a másikat..nincs már olyan nap hogy ne jönne egy újabb..örülnél ha 7végén meglenne a picur?
2011. dec. 30. 13:00
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
én örülnék neki nagyon. habár ma egész jól elvagyok. főztem, most megcsináltam kb 80 db palacsintának való tésztát, amiből 20at már megsütöttem, és ha kész van akkor elsétálunk a gyerekekkel a játszótérre. nemtudom honnét van ma ennyi energiám, de tetszik :)
2011. dec. 30. 14:01
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
ja, azt elfelejtettem hogy a doki nem mondta, csak hétfőre visszarendelt ha nem szülnék meg a 7végén
2011. dec. 30. 14:02
 14/23 A kérdező kommentje:
Akkor jó,ha jobban vagy..80 palacsinta?hát,ügyes vagy..észrevettem,ha lefoglalom magam,nekem is picit jobb..ha 1dül vagyok,magamba fordulok,és akkor nem a legjobb..én is örülnék már a babának..tegnap este véreztem picit,úgyhogy szerintem nekem sincs már sok hátra..hétfö én is megyek dokihoz...
2011. dec. 30. 16:07
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
szorítok neked. Nemsok a 80 palacsinta, mert ahogy sütöm, a gyerekek úgy eszik. Max 20 db marad, de azt is hamar elpusztítják. Már megint hallottam a lányomat kicsoszogni a konyhába :) a vérzés az normális? Nálam a fiam születése előtt volt vérzés, de azt egyből követte a magzatvíz is
2011. dec. 30. 18:08
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok. hogy érzed magad? csak mert ma front van
2011. dec. 31. 13:27
 17/23 A kérdező kommentje:
:)) aranyosak lehetnek a gyerköcök..2 csepp vert lattam a bugyimon,de par napja mar tojasfeherjeszerü folyasom van,gondolom ez a nyakdugo..én is megijedtem mikor észrevettem,de aztán nem történt semmi,azóta sem..Hétfö rákérdezek a dokinál..A baba ma elég sokat mocorog,sokszor az oldalamat nyomja ki..:))valahogy mar nem tetszik neki odabent..:)Nekem a napsütéstöl picit jobb a kedvem,meg ma vásárolgattunk,stb,így telt az idö..A szédülés valahogy nem akar múlni+ már a hátam is nagyon fáj..remélem szülés után jobb lesz..olyan vagyok mint egy öregasszony..már az agyamra megyek saját magamnak..Te hogy vagy?
2011. dec. 31. 14:04
 18/23 anonim ***** válasza:
74%
nekemis az oldalamon akar kijönni. Ma énis remekül vagyok, csak most kezdett a derekam féjdogálni meg a combjaim belső fele. A pici majdnem kiugrik annyira aktív :) a nagyok sem bírnak ma magukkal. 7 éves a lányom, 5 a fiam
2011. dec. 31. 19:15
 19/23 A kérdező kommentje:
Szia!Boldog UJ Evet neked és a családodnak!En tegnap majdnem a kórházban kötöttem ki..Olyan erös fájásaim voltak+ keményedések,a derekam majd leszakadt,olyan volt mintha kést szurkálnának a hasamba..Igy ment este 8tol hajnalig,de nem rendszerezödtek a fájások..de nagyon durva volt már..Most már picit jobban vagyok..Kíváncsi vagyok holnap mit mond a doki..Szorítok majd neked is..Remélem amúgy jól vagy...:)
2012. jan. 1. 12:42
 20/23 anonim ***** válasza:
nagyon boldog új évet kívánok neked is! énis szülni akartam tegnap éjjel, aztán nem lett belőle semmi. a hasam szúrkál, meg a derekam de semmi egyéb. kíváncsi leszek a holnapi NST-re. ma tükröket pucoltam, meg elmentünk naplementét nézni a tóhoz ahol el is fáradtam rendesen. gondolni fogok holnap rád és szorítok neked. majd privátba megírod hogy neked mit mondtak? énis majd értesítelek a fejleményekről.jó hogy sorstársak vagyunk. addigis kitartás :)
2012. jan. 1. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!