Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Inkontinencia 19 hetesen....

Inkontinencia 19 hetesen. Lehet valamit tenni ellene? A vége még nagyon messze van.

Figyelt kérdés

Ma délután tüsszentettem egyet, és megtörtént a baleset... :o(

Intim tornával már próbálkoztam több ízben, kevés sikerrel.

De nem tudom, hogy fél idősen bele szabad-e vágni?

Esetleg más tipp?

Vagy valaki, aki így járt, szülés után rendeződött?

2011. dec. 14. 15:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem terhesség alatt nem tudsz sok mindent tenni ellene, max betétet használsz. De többre mész ha megkérdezel egy nőgyógyászt , ők biztos tudják a megoldást.
2011. dec. 14. 16:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy nyomódik a hólyagod, és azért van ez a jelenség? Lehet, hogy ha a baba helyzetet változtat, elmúlik.
2011. dec. 14. 16:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Igencsak messze még a vége... Tessék nekiállni tornázni :) Lehet és kell is. Én is akkor estem neki, amikor félidősen egy nátha után folyton köhögtem, és bizony nem mindig tudtam visszatartani. Már pár hét alatt érezhető a javulás. Én könyvből álltam neki, és jól ment, végig csináltam.
2011. dec. 14. 16:28
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem ez a második terhességem, én az első alatt én sem intimtornáztam,kellett egy csomó idő mire rendbe jött!

Most a másodikatvárom 19 hetes vagyok és folyamatosan intimtornázok!Nekem kriston dvd-m van,én nagyon szeretem!És hatásos!Meg még intenzíven sportolok,így szinte kötelező mert nagyobb a rázkódás is! :(

Nekem a dokim az elsőalatt is javasolta...

Én most a másodiknál minden nap csinálom!Csak pár perc ésbármikor lehet...

2011. dec. 14. 17:28
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Akkor mégiscsak valahogy rá kéne venni magam.

SAjnos már sokszor próbáltam könyvből és CD-ről is, de nem ment.

Nekem egyszerűen kellemetlen ezeket a gyakorlatokat csinálni, pedig mindenhol azt írja Andrea, hogy ez nem lehet kellemetlen.

Nekem emellett az aranyeremmel is baj van és most jelenleg még egy hüvelyfertőzéssel is küzdök, és ha csak összehúzom a záróizmomat, az fáj.

Emiatt nem vagyok kitartó, pedig egyébként ha nagyon koncentrálok, akkor képes vagyok ilyesmire.

Az előző terhességemnél csak a 36. héten kezdődött ez a probléma, és szülés után nagyjából el is múlt, de most ezt egy kicsit korainak érzem még... :o(

2011. dec. 14. 21:53
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia 4. vagyok!

Nekem meg folyamatosan húgyhólyag gyulladásom van :( Nem tudják kikezelnei,sőt terhesség alatt nem is szívesen szedek gyógyszert!Így én a homeó mellett döntöttem,ami húgyúti és nőgyógyászati (szóval odalenti) dolgokra jó!Cran-C tőzegáfonya kapszula a neve!Szerintem egypróbát nálad is megér!Hátha ez rendbe rak!

Én mostmár nem kezelésszerűen szedem,henem csak megelőzésre napi 1-et!Én csak ajánlani tudom!Utána hátha az intimtorna is jobban fog esni!

Ja aranyérre,nekem a Foreveres lips vált be!Tudom,hogy szájra való,de egyszerazt javasoltaegy barátnőm,hogy próbáljam ki(vegyek egy másikat és azt csak oda használjam)Hát nekem az is bevált! :)

Remélem helyre jössz!

2011. dec. 15. 08:05
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi!

Homeopátiás cuccokat elvből nem használok (mert hogy nincs bennük hatóanyag), az aranyerem meg hát hogy is mondjam, szóval nem az a "laza eset". Már több gyűrűzésem volt, és végbélrepedés is igen gyakori, mostanában van, hogy "folyik a vér" belőlem, még darabos is (bocsánat). Már kétszer azt hittem, hogy elvetélek, aztán persze rájöttem, hogy nem onnan jött a dolog...

Most még egy arcüreggyulladást is "begyűjtöttem", de ha kilábalok, valahogy nekikezdek a tornának. :o)

2011. dec. 15. 15:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne tartogasd vissza, menj el pisilni, amikor csak tudsz, kell.
2011. dec. 15. 21:01
 9/10 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.

Mi elutaztunk Egyiptomba, amikor 6 hónapos várandós voltam, és busszal mentünk egy kairói kirándulásról kisbusszal Hurghadába, és az egyik pihenőnél nem mentem el pisilni, mert úgy éreztem, nem kell, aztán a buszon (kisbusz) rám jött a pisilhetnék, de ott meg mondták, hogy 300 km-en belül nincs pihenőhely, se település. Nem voltam boldog, de azért visszatartottam valahogy :)

2011. dec. 15. 21:06
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi, igyekszem.

Sajnos sokszor van, hogy ha fekszem, vagy ülök egy helyben picit hosszabb ideig, akkor utána hiába kell, és érzem is, nem, vagy csak alig jön ki, amikor pedig már lehetne... :o(

Amúgy itthon próbálok tényleg sűrűn menni, máshol ez nehezebb...

2011. dec. 16. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!