Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kényszeríthetem valahogy,...

Kényszeríthetem valahogy, hogy vetesse el?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy nálam 10 évvel idősebb nővel. Nem szeretem, de jól megértettük egymást. Egyikünk sem akart gyereket, de megtörtént a baj. Most meg akarja tartani, de én ezt nagyon nem akarom. Egy gyerekhez két ember kell, ketten kellene, hogy döntsünk. Milyen módja van, hogy kötelezzem, ne tartsa meg? Végtére engem sem kötelezhetnek arra, hogy apa legyek. Én még ehhez túl fiatal vagyok.
2012. nov. 4. 12:52
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Arra se köteleztek, hogy d---jál. Nem kötelezhet arra, hogy apa legyél. De azért a felelősséget illene vállalni.
2012. nov. 4. 13:07
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem kényszerítheted! Gondoskodni kellett volna a megfelelő védekezésről..tabletta plusz óvszer stb..a gyerekhez meg csak akkor kell két ember amíg elkészül , utána simán elvan egy emberrel is, aki eteti, szereti, gondoskodik róla!!!És bizony kötelezhet arra, hogy apa legyél..te is ott voltál nem emlékszel??? Megszüli a babát és apasági pert kezdeményez aztán szépen fizethetsz mint a katonatiszt!!!!Nehogy azt hidd, hogy egy nőnek olyan könnyű lemondani egy pici életről ami benne növekszik, ettől sokkal erősebb az anyai ösztön!!, főleg egy érett nőnél!! Próbáld vele megbeszélni a dolgot, elmondani a te álláspontodat és hallgasd meg az övét is, az érveit, gondolatait!! Azt írod nem szereted a nőt, de jól elvoltatok..inkább fizettél volna egy prostit és akkor nincs ez a gondod , azokat se kell szeretni és még gyereket se szülnek neked!!
2012. nov. 4. 13:10
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Akárhogy is dönt az az ő döntése. Nem kényszerítheted. Előbb kellett volna gondolkodnod.
2012. nov. 4. 13:11
 4/23 anonim ***** válasza:
86%

Tényleg túl fiatal, vagy inkább éretlen vagy.

"Jaj , jaj nem vagyok készen a gyereknevelésre még bulizni akarok, fűvel-fával lefeküdni, segítség a csajom nem hajlandó meggyilkolni a gyerekünket!"

Elment az eszed? Egyrészt miért fekszel le valakivel, akit nem szeretsz? Nem vagytok állatok, az embernél meg érzelem is szükségeltetik a szexhez. Másrészt miért nem a korosztályodból válogatsz? Harmadrészt, ha elég idős vagy már a szexhez, akkor ahhoz is legyél elég idős, hogy vállald a tetteid következményeit! Ezt hívják felelősségnek és része a felnőtt életnek. Isten hozott a valós világban. És végül gondolj arra, ha annak idején az apád úgy állt volna a dolgokhoz, ahogy most te. Akkor most nem élnél öregem. Ja és igenis kötelezhetnek arra, hogy apaként gondoskodj a gyerekedről, és fog is a bíróság.

2012. nov. 4. 13:12
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
draga tanulopenz lesz. legkozelebb jobban vigyazol. nem kotelezheted abortuszra viszont majd fizetned kell a gyerektartast.
2012. nov. 4. 13:15
 6/23 anonim ***** válasza:
83%

"Isten hozott Ádám öcsém, ez a való világ...."

Törődj bele, apa leszel.

2012. nov. 4. 13:20
 7/23 anonim ***** válasza:
86%

Te csináltad,vállald!

Sajnos sokaknak már gyerekkorban elfelejtik megtanítani hogy avállald a felelősséget a tetteidért!

2012. nov. 4. 13:30
 8/23 anonim ***** válasza:
75%
De b.............ni nem vagy fiatal .Fúj te t....ű.Én meg tartanám de nélküled !!!!!!!!!!!!
2012. nov. 4. 13:48
 9/23 anonim ***** válasza:
86%

"Egy gyerekhez két ember kell, ketten kellene, hogy döntsünk. Milyen módja van, hogy kötelezzem, ne tartsa meg?"

Semmilyen. Az lehet, hogy a megcsinálásához két ember kell, viszont az ő testében van, ha el akarod vetetni, akkor ŐT kell megműteni. És ahhoz bizony nem elég, hogy te akarod.

Vagy szerinted az is normális lenne, ha mondjuk ő azt akarná, hogy köttesd el magad, viszont te nem, de bevinnének a műtőbe és megcsinálnák?

Tudod: előbb kellett volna gondolkodni.

Húztál kotont?

2012. nov. 4. 14:06
 10/23 anonim ***** válasza:
88%

Hát drága ez egy bikicsunáj.

Ha megcsináltad élvezettel,akkor fogadd el hogy neked letelt.Kellett volna a pöpidre egy koton apukám és nem fájna a kis fiatal burád!!

2012. nov. 4. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!