Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kényszeríthetem valahogy,...

Kényszeríthetem valahogy, hogy vetesse el?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy nálam 10 évvel idősebb nővel. Nem szeretem, de jól megértettük egymást. Egyikünk sem akart gyereket, de megtörtént a baj. Most meg akarja tartani, de én ezt nagyon nem akarom. Egy gyerekhez két ember kell, ketten kellene, hogy döntsünk. Milyen módja van, hogy kötelezzem, ne tartsa meg? Végtére engem sem kötelezhetnek arra, hogy apa legyek. Én még ehhez túl fiatal vagyok.
2012. nov. 4. 12:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
megkérdezhetm a korotokat?
2012. nov. 4. 14:17
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős vagy? Mennyi idős a Hölgy?
2012. nov. 4. 14:39
 13/23 anonim ***** válasza:
64%
A gyilkossághoz nem vagy túl fiatal?
2012. nov. 4. 17:14
 14/23 anonim ***** válasza:
33%
Hát már ne haragudjatok de miért muszály neki ezt benyelni??? A körülményeket nem tudjuk, azt írja nem tervezték a babát. nem kell itt rögtön hőzöngni azért mert ő nem akarja! Neki miért nincs beleszólása? Sajnos így alakult...ha a helyzete nem teszi lehetővé hogy támogassa a babát akkor ne akassza a nyakába! Jussanak közös nevezőre, vagy állapodjanak meg valahogy..vagy a kedves anyu ne követelőzzön majd később! lehet hogy épp csak 18, szerintetek érett egy gyerekhez?? legalább feléri ésszel hogy nem tudja vállalni és segítséget kér. Amúgy meg sz.rok a pontozásra. ..Egy kisfiú anyuja
2012. nov. 4. 18:09
 15/23 A kérdező kommentje:

Nem használtunk óvszert, mert azt mondta a barátnőm, hogy neki nem lehet babája. Egyébként is gondoltam, hogy ennyi idősen már nem vállalna gyereket. Most 37 éves.

A "miért nem mentél prostihoz" és ehhez hasonló megjegyzésekre nem vagyok kíváncsi. Ha valakit kedvelek és évezem a társaságát, akkor szívem joga szexuális kapcsolatot létesíteni vele, akkor is ha épp nem vagyok szerelmes. És nem csak a gyerek miatt van a szex.

Baleset történt, meg lehetne oldani, de nem hajlandó rá. Én meg nem vagyok hajlandó apa lenni.

2012. nov. 4. 20:39
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

"Nem használtunk óvszert, mert azt mondta a barátnőm, hogy neki nem lehet babája. Egyébként is gondoltam, hogy ennyi idősen már nem vállalna gyereket. Most 37 éves. "

Hát jó nagy idióta vagy.

Ha nem akarsz gyereket, akkor KOTONT KELL HÚZNI!

Elég idióta vagy, ha ilyen szöveget beveszel..

Ez nem baleset volt. Egy gyökér vagy, az a nagy helyzet.

Összejössz egy emberrel szexelni, akit nem is szeretsz, de elhiszed neki, hogy nem lehet terhes.

Istenem...ekkora marhát bakker....

2012. nov. 4. 21:37
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként meg remélem te sem gondolod, hogy tényleg "baleset" volt.

Vszínűleg a nőci már úgy érezte, hogy ez az utolsó esélye a kölökre, így hát azt hazudta, hogy nem lehet gyereke.

Nem mondom, hogy nem szemét húzás tőle, de te vagy a nagyobb barom, hogy ilyen beveszel.

Még ha egy tartós kapcsolatban így átb.sznának, akkor talán sajnálnálak is, de így...

Majd most megtanulod, hogy ha nem akarsz gyereket, akkor NEKED kell védekezni.

2012. nov. 4. 21:39
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

"Végtére engem sem kötelezhetnek arra, hogy apa legyek."

valóban... csak ne felejts el a vonat elé ugrani, mielőtt ez megtörténne!

azért 27 évesen lehetne némi agyad. tudod, a törvény nem tudása nem mentesít!

2012. nov. 4. 23:31
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne kérd, hogy szakíttassa meg a terhességet.Ez annál sokkal bonyolultabb dolog, mint hogy megkéred valamire és ő teljesíti. Egy fejlődő életről van szó. Van fogalmad arról, hogy mit élhet át egy nő, akitől elveszik a magzatát? A baleset megtörtént, ismerd be: felelőtlen voltál, te is!Viseld a következményeit. Úgyis a nő fog dönteni, meghallgathat, fontolóra veheti a dolgot, de végső soron az ő egyedüli döntése lesz. És ezt próbáld meg elfogadni, kérlek. Nem hiszem, hogy törvényes eszközökkel lehetne kötelezni az abortuszra. Egyébként van már gyereke a nőnek?
2012. nov. 5. 06:33
 20/23 A kérdező kommentje:

Nincs még gyereke. És lehet hogy hazudott, lehet hogy nem, azt mondta, hogy az orvosai szerint nem is lehet neki valami fiatalkori dolog miatt.

Hát jól átvágott.

2012. nov. 5. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!